Tukang Ikut

Sabtu, Mei 15, 2010

Me Pun Kena Banned Dengan Innit

Dahla petang tadi tak leh masuk GB and Nuffnang...ni petang bila dah boleh masuk tetiba takleh nak post entri kat Innit. Gila babas bila tau kena banned. Camna nak buat ni ek? Ari tu ada baca kat blog ni yang dia kena banned. Tapi tak sangka ibu pun kena gak. Abihla...harap GB yang tersayang ni la nak cari traffic..huhu..dan2 tersayang. Petaling Street pun me ada gak post.
Tapi tak baper syok. Sebab apa yer jadi camtu?. Ada sapa-sapa lagi tak yang kena. Itulah...saper-saper yang ada pandangan atau cadangan boleh tak bagitau ibu camna caranya nak bagi ok balik ngan innit. Yelah..innit kan antara penyumbang terbesar untuk tingkatkan traffic. 

p/s : Ah..masalah-masalh...prolem-problem...fening-fening 

27 ulasan:

  1. mungkin sebab post link entry kat chtbox innit kot..

    BalasPadam
  2. itu antara sebabnya..me mengaku..tapi yela baru lagi berblog taktaula..orang lain buat camtu kita pun ikut..last2 makan tuan..adoila..camna nak buat ek?

    BalasPadam
  3. Innit banned..dah lama tak post link kat innit

    BalasPadam
  4. oh saya pun tak tau tak boleh post link kat chat innit... tp saya memang x guna sangat chat innit tu. elok awak contact jer nuffnang ngaku bersalah n janji tak buat lagi. mereka ok kot... as for GB, lansung x leh masuk ni malam ni...

    BalasPadam
  5. alahaaiiii... takpa.. nanti ok la tuh kot

    BalasPadam
  6. ye ke noor afzan..mimie..yela papabear..takleh masuk..selalu camtu kan..

    BalasPadam
  7. maybe sebab traffik dah more than 300 per day kot?

    hehe... sebab ape yang aq penah bce dalam tuh dia kata just untuk blog yang below 300 je leh post kat innit... ahaks~

    BalasPadam
  8. papabear..lagipun me tak tau taklehcamtu..me tgok orang lain buat me pun ikut..ape ke pandainya me ni..huhu

    BalasPadam
  9. ye ke kaizen..tp traffic me tak sampai pun camtu lagi..innit tu yang dlm nuffnang tu hawa..blah kanan bawah sekali..org kata sapa dapat status glitterati boleh post entri kat innit..eh..betui dak..huhu

    BalasPadam
  10. tak pernah pun guna innit sebab tak berapa paham

    BalasPadam
  11. em..jieda pun tak guna. me ingat ramai yang guna. tp me rasa traffic dr innit pun banyak..selain dr malaysia ada dari..singapore..philipines..kan rugi kalu dh kena banned..

    BalasPadam
  12. sbb gengblogger ke????
    sy pon sme!!!
    xley retrieve:(
    pas join gb tros xley:(

    BalasPadam
  13. eh ye ker..tak kot..macam Mr J pengeRindu cakap tu ada gak betulnya..tapi taktau la apa sebab utamanya..sian kat awak gak kan..

    BalasPadam
  14. xpenh kena lagi..so x th laa bu..maaf yaa

    BalasPadam
  15. takpe..kalu yang belum kena tu hati-hatila..kalu dah tahu jangan buat..buta je kena banned..;)

    BalasPadam
  16. berblogging kene byk bersabar..
    sori lmbt singgah blog kamu..
    kebizian..
    =)

    BalasPadam
  17. ye...banyakkan bersabar..takper

    BalasPadam
  18. to others-ade misunderstanding ni..mslh dia ni sbb dia post link blog/innit dia dkt nuffchatbox tu kan? sbb mmg kat chatbox innit xleh letak link,sbb guna innit yg biasa tu je utk promo link..

    so,bkn sbb join GB,or sbb trafik 300 tu..hehe..just emel them la to say sorry

    BalasPadam
  19. macam mana bolek kena banned tu...kalau nak dapatkan traffic boleh guna teknik RDS yang remedy guna tu...remedy boleh ajar..senang jer

    BalasPadam
  20. dah email dah bloggerina..me baru lagi mana tau..dh tau sendiri mau ingatla..ye ke remedy..nnti me p kat blog awak k.

    BalasPadam
  21. me kena banned,then after 24hrs, kalau tak silap,dah ok balik.
    terus dah tak jenguk langsung dah chatbox tu.
    iyela,baru2 lagi guna innit ni.

    GB tu, sebab kemaskini kan?

    BalasPadam
  22. GB memang selalu kemaskini..tapi sekarang ok dah..me pun dah dapat letter dr nuffnang kata nanti ok balik...:)

    BalasPadam
  23. kak, sy kene jugak banned dari innit.. akak email kat mane ye? huhu sedey :(

    BalasPadam
  24. adik p kat laman web nuffnang adikkan. Pehtu p kat bahagian hubungi kami. Tick kat bahagian mana2 adik nak. tapi akak ari tu tick bahagian bantuan teknikal. bagitau masalah, janji tak buat lagi, n buat rayuan supaya leh guna. nanti depa balas. ( tp akak pun tak bleh lagi guna innit..login error..awat tah..)

    BalasPadam
  25. nape akak x leh gune da?
    die banned terus ke? uwaaa...

    BalasPadam
  26. ntah..tapi dah buat lagi satu report tanya dia naper takleh login kan. tapi taktau lagi jawapannya. nanti ap2 berita me bagitau k.

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails