Tukang Ikut

Rabu, Jun 27, 2012

VITAMIN C

As salam semua...setelah lama menyepi diri kini i cuba kembali selagi mana i boleh update cerita/maklumat di blog kesayangan i ni. Walaupun tak update i tetap buka hari-hari sebelum ni. Hari ni i nak promote kat u all produk terbaru yang i jual kat page FB koleksi sufyrayyan. Apa dia???..emm..memperkenalkan VITAMIN C..i tahu kat luar sana banyak jenis vitamin c kan. Tapi i yakin produk yang i jual ni pun sangat bagus. Untuk lihat lebih lanjut boleh p ke page i..buat masa ni susah i nak letak link ke apa semua. Ape kena tah i punya internet..kalau masuk FB jer asik terkeluar atau keluar facebook yang php punyer. Jap...i sertakan sikit testimoni yang ada..






Bestkan bila dapat result camni. Kalau takut bleh try dulu 10biji rm15, 20bji rm30 n 30 biji rm45..jangan kedekut duit untuk cantik. Tambah-tambah nak dekat raya ni. Cuba dulu..mana tau rasi ngan kulit. K...as salam.

2 ulasan:

  1. Wah. ini sudah bagus. Baru update pasal vita C.

    BalasPadam
  2. apa lagi tunggu...jom try...;)

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails