Tukang Ikut

Sabtu, Disember 22, 2012

STOKIS FELINNA BEAUTY ( KEDAH )

As salam...
 
Hai semua...selama menyepikan diri dalam dunia blogging ini saya sebenarnya lebih aktif di facebook. Menjual produk kesihatan dan kecantikan yang menjadi kegilaan gadis-gadis dan wanita-wanita di luar sana. Bukan mengambil kesempatan atas keinginan mereka malah berkongsi kebaikan produk untuk anda semua juga. Sehingga ke hari ini saya telah melangkah setapak lagi ke hadapan dengan menjadi STOKIS FELINNA BEAUTY ( KEDAH ). Produk terhangat di pasaran online ketika ini. Anda cuma perlu search sahaja dan boleh lihat bagaimana produk ini menembusi pasaran online dengan pantasnya. Berita terkini produk ini akan menjengah pula pasaran offline pada awal tahun hadapan. Nantikan kemunculan produk ini di media massa, media cetak dan lain-lain. Bukan hanya atas tiket pengasasnya yang segak bergaya tetapi atas kehebatan produk itu sendiri. Lambakan testimoni yang sangat berpuas hati dengan produk FELINNA BEAUTY. Mahu ketahuinya lebih lanjut apakah produk tersebut ??? Jom saya kenalkan kepada anda yang masih mencari produk terbaik ini.



INHCLOSS LOTION



1. Lotion ini berbau wangi dan tak terlalu panas. So kalau kita pakai takde lah orang terbau minyak angin ke, serai ke.. dan yang bestnya rasa berangin tu boleh bertahan sampai sehari suntuk.. If tengah buat kerja dan berpeluh sikit, lagi rasa berangin je... Maybe lotion tu tengah 'bekerja' untuk proses pembakaran lemak kot.

2. Hanya sekali sapuan anda boleh lihat perbezaan inci anda (pastikan ukur dulu sebelum guna).. Ramai customer yang 1st time sapu, bila ukur balik dah berkurang 1/2 inci.
 
3. Inchloss diformulasi dari bahan-bahan semulajadi yang selamat untuk wanita hamil, menyusu atau gastrik.. (Untuk yang pregnant sila jangan sapu kat perot or belakang pinggang) kang baby dalam perut menggeletik plak beranginnnn jer.. hahahha... Tapi direcommendkan untuk pakai semasa dalam tempoh berpantang untuk cepatkan proses kempiskan perot tu.. sebab lepas bersalin perut akan menggeleber dan lembik, so lagi senang untuk lotion ni bantu firm kan balik bahagian menggeleber tu yer.. Aku confirm lah order utk pakai masa pantang.. hhihihi.. sebab aku kan mengada.. tak nak yang berminyak, tak nak yang busuk, nanti cadar kotor.. nanti itu nanti ini.. hahaha.. so siapa cerewet tapi badan nak ala-ala Beyonce sila lah.

4. Boleh mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan.. jadi kalau yang dah memang kurus tapi sekadar nak buang lemak kat paha je ke.. boleh lah sapu kat paha jer... ada orang kurus.. tapi paha gemok, bontot gemok, lengan gemok.. so korang sapu kat bahagian situ je ok? Sesiapa ada double chin, boleh lah sapu kat chin jer..

5. Sesuai juga untuk lelaki yang prihatin bentuk badan menarik.

6. Dibacakan 30 juzuk al-quran di maahad tahfiz Bukit Mertajam, Pulau Pinang.

7. Telah mendapat kelulusan dari KKM & Logo Halal.. tiada ragu-ragu, dijamin selamat ;)

8) Siapa-siapa yang tengah on diet, kalau nak cepatkan lagi proses pembakaran lemak, lotion ni sangat sesuai.. pasti hasilnya lebih pantas.

VIT C PURE MARINE COLLAGEN



Satu lagi produk berkualiti keluaran Felinna Beauty.

5000mg with extra collagen..
gabungan mantap antara PF,vitamin C. And IQR 1000mg..

Khasiat:-


- mengatasi masalah kulit dari dalaman
- mengurangkan masalah jerawat dan dark spot
- melicin dan menegangkan kulit
- mengurangkan pelbagai masalah kesihatan lain seperti
- darah tinggi, jantung tersumbat dan lain-lain lagi!



TUNGGU APA LAGI..JOM DAPATKAN PRODUK TERHEBAT INI!!! DEALER/DROPHIPPER/WHOLESALER DIPERLUKAN. PM / TEXT 012-5359601 UNTUK KETERANGAN LANJUT. TQ LOVE
 
 
BIG THANKS TO MY BOSS
 



 

1 ulasan:

  1. knp sy guna vitamin to tak da kesan apa lansung.. makan pil to mcm makan ubat aje kann??

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails