Tukang Ikut

Khamis, April 22, 2010

Cantiknya Datuk Siti Nurhaliza


Tengah walking-walking and jogging-jogging dari satu blog ke satu blog ibu pun sampai la kat sini http://www.budiey.com Sajer malam-malam baca gosip. Relaks lak. Asik stres jer cari idea nak buat blogkan. Masa tu la ibu terbaca pasal Anugerah Pilihan Pembaca(PPMH)anjuran Media Hiburan sempena dengan ulangtahun ke-25 majalah tersebut. Terpegun tengok kecantikan Datuk Siti kita ni. Yelah..makin lama makin cantik lak. Ooo..lupa. Dia pakai produk sendiri la katakan(Simply Siti)...yer ker ? Tu yang semakin menyerlah kejelitaannya. Rahsiaku kini milikmu...huhu. Dan pada majlis tersebut beliau memenangi Anugerah Wanita Berkulit Cantik. Wahwahwah...murah rezeki Datuk siti kita ni yer. Bleh buat muzium dah lepas ni letak semua anugerahkan. Kalau nak tengok gambar Erra Fazira, Umi Aida, Anuar Zain dan semua pemenang anugerah pada majlis tersebut silalah ke link di atas.

p/s: Tahniah...taktau nak kata apa..huhu

9 ulasan:

  1. she is not only beautiful.... her voice is superb..

    BalasPadam
  2. kembg lagi la hdung datuk k..haha

    BalasPadam
  3. memang pun cantik..tapi nama kalau tambah 'Datuk' tuh..tak best la..

    BalasPadam
  4. cantik...
    tapiiii tak minat langsung...hehe

    BalasPadam
  5. Wanita yg sudah sedia diberi kecantikan..mmglah cantik.Buat apa pun, org nmpk cantik & manis. Bila tgk iklan siplysiti...dia tu bagaikan puteri..bestkan jd cam dia...erkk...xmolah jd cam dia..xpe..x cantik pun x pa..at least kehidupan dh semakin melengkapi..ada suami,ada anak2 yg kita sayang & yg sayangkan kita...

    BalasPadam
  6. cantek sngguh eh,,,
    nie mkin trgoda jd nyer,,
    huhuhu

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails