Tukang Ikut

Khamis, April 15, 2010

Segmen Jelajah Blog Ibu- Ben Ashaari


Dah lama dah ibu dok tengok post ni. Tertanya2 gak tp biar jer. Ari ni baru ibu baca detail. Ooo..baru paham. En. Ben ni tengah buat segmen jelajah blog ibu2 yg berblogging tak ingat..huhu. Jangan marah..nanti kna jual. Ada saper2 yg berminat nak sertai ?. Lihat aper yang perlu anda buat. Ibu pun nak buat ni..k..mula?

APA YANG PERLU ANDA BUAT IALAH :

1 ) HEADER blog BEN ASHAARI
siap..

2) linkkan ke entri ini ..

siap...ibu2 bleh
klik di Sini

3) cerita serba sedikit mengenai blog anda ... itu akan membantu promosi blog anda ..
blog ibu ni citer pasai anak2 ibu yang 2 orang ni. Pehtu ada citer tentang jenis2 penyakit dan penjagaannya, personal..n apa saja yg terlintas dalam pikiran ibu...err blehla tu ek.

4 ) dari mana anda tahu mengenai
SEGMEN JELAJAH BLOG IBU ini ..
ibu dapat tahu menerusi blog Mama Najlaa Punya..tp lebih detail dari blog U..M.M.I & a.Y.A.H

ok semua..ada paham. Tak paham ulang baca lgi ek.

p/s: En Ben..jangan lupa datang blog saya k

1 ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails