Tukang Ikut

Isnin, Mei 03, 2010

Aku Dan MelRomeo

Minta maaf...bukan skandal yer. Ibu ari ni sambil-sambil blog walking..sambil-sambil mencari ilmu menambah apa yang takda and yang tak tau. Almaklumla..ibu ni masih merangkak-rangkak..( dah tua pun merangkak lagi..huhu ) dalam dunia berblogging ni. So banyak benda pun tak tau. Daripada belagak pandai apa salahnya kita belajar dengan orang yang lebih berpengalaman kan. Ibu dah lama dengar nama-nama diorang ni. Macam Bean Moreno dan MelRomeo serta yang lain-lain yang hebat. Itupun ibu rasa masa mula-mula baru nak kenal blog dulu. P berjalan-jalan ke sana sini ramai sangat dok citer pasai depa. Apa yang hebatnya..? 
Hari ni baru ibu sempat singgah. Macam mana sampai pun tak tau la. Banyak tips yang ibu baca yang boleh di jadikan panduan untuk blogger baru. Ibu pun dok baca satu-satu entri cik MelRomeo kita ni. WAh...memang sangat bagus. Simple dan berkesan. Bukan nak bodek ker..nak tumpang glamer ker or apa-apa ker...tapi jujur dari hati. So..saper-saper yang nak belajar or nak kutip idea dari cik MelRomeo or Bean Moreno kita sila la singgah ke blog depa. Tak rugi belajar. Awak gak yang dapat faedah. Kata nak jadi blogger tegar..huhu. Ibu nak p baca lagi sambil blog walking.

p/s : mengetahui perkara yang betul tidak memadai dan bermakna jika tidak melakukan perkara yang betul

6 ulasan:

  1. Diorang tu memang hebat dlm blogging..
    salam singgah..

    BalasPadam
  2. huihhh. mcm beshh je. nti nak terjahh la. ;D

    NISECA suka merapu

    BalasPadam
  3. betul tu zul...me pun baru berkesempatan singgah blog diorang...eciz..mmg best..g la terjah..huhu

    BalasPadam
  4. Thanks ye ibu sebab sebut nama saya yang kerdil ni...Saya pun still mencari lagi so kita belajar sama2

    BalasPadam
  5. tak la kerdil sangat bean..huhu..ye..sama2 kita belajar..mekasih atas info yg me dpt kt blog bean..

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails