Tukang Ikut

Rabu, Mei 12, 2010

Lelaki Manja?

Ada ke lelaki manja? Eeii..kalau manja terlebih tu ngada-ngada namanya kan. Biasanya anak emak ni yang manja. Tapi taktaulah. Ada gak yang manjanya bertempat. Kat bini, kat gelfren kat nenek...huhu. Ada yang kata cute kalau lelaki ni ni jenis manja. Tapi kalau dah tua kerepot di kira cute gak ker...aww..tu bukan cute. Itu ingin menarik perhatian, ingin rasa dihargaikan. Satu soal selidik dalam ABC pada bulan Mei 2007 mendapati 78% lelaki yang berusia 50 tahun hanya akan berjumpa doktor setelah dipaksa oleh isteri, anak perempuan mereka dan rakan-rakan perempuan mereka. Wah..manja betui mereka ni yer.

Macam kita gak wanita nak bermanja. Kalau asik buat muka garang, serius ja mau lari pasangannya. Anda semua bagaimana?..adakah anda suka lelaki yang jenis manja. Kadang-kadang teringin gak nak tengok mereka menangis. Menangis bukan bererti lelaki itu lemah tetapi luahan perasaan mereka. Sekali sekala ego tu perlu dikurangkan sedikitkan. Lelaki manja juga dikatakan lebih romantik dan bagi kaum wanita lelaki romantik adalah idaman mereka. Siapa yang tak mau di layan, di belai dan di beri perhatian. Seboleh mungkin kaum wanita inginkan pasangan mereka bersikap romantik dengan mereka. Emm...ada tak laki kat sini yang manja..sila angkat hidung..huhu.

p/s : cinta tidak boleh di paksa dan cinta bukan datang dengan sekelip mata. cinta bagaikan bintang di langit sana. terlalu banyak yang bercahaya indah tapi hanya satu yang akan jadi igauan pemujanya. 

13 ulasan:

  1. laki manja kadang-kadang best jugak sebab kite pun nak jugak manja kan mereka, dan dimanjakan..heheh..

    BalasPadam
  2. huhu..manja bleh..tapi jgn lebih..tak suka u..

    BalasPadam
  3. ok gak manja tapi rimas gak bila asyik2 die yg lagi emo dr kiter...

    huhuu pernah jumpe org gini, rasa stress plak.. sket2 cakap mati lagi bagus......????? pitammmmmm......

    patutnye lelaki kene gagah untu jadik ketua keluarga...

    BalasPadam
  4. huhu...mati lagi bagus..sampai camtu sekali..tu bukan manja..tu ngada2..sian ko juelee sampai pitam ko ek..

    BalasPadam
  5. hahah..lelaki akan automatik manje n mgade2 ble bersame psgn mereka.taktik utk meraih perhatian..!! hahak..:p

    BalasPadam
  6. lelaki manja?
    kadang-kadang boleh layanlah.
    tapi lebih suka yang romantik. :)


    Jom terjah FIFA Piala Dunia.

    BalasPadam
  7. manja bertempat takpe..jangan over sudahh.. =)

    BalasPadam
  8. ui..aisyah..cam biasa jer..balqis..semua orang pun nak laki romantikkan. betul tu nkara..

    BalasPadam
  9. saya memang tak larat ngan lelaki manja nie.. ade terfikir jugak nak wat entry pasal lelaki manja nie...

    BalasPadam
  10. huhu..nanges la bgus..senaman mata :")

    BalasPadam
  11. best gak kalau manja nih! hahahhahaha...nanti ada org pujuk! ahakz!

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails