Tukang Ikut

Khamis, Mei 20, 2010

Me Dah Kena Tag

First time kena tag ni. Selalu tengok kawan-kawan kena tag dalam hati kata “hai..janganla kena kat aku”..huhu. Walaupun soalannya tak banyak mana tapi mau pecah otak gak nak menjawabnya. Oklah..ibu try jawab seboleh mungkin..mekasih kat rakan blogger ibu yang bagi tag ni..ZOUL

1). Apa yang anda akan buat bila anda tahu member anda tikam belakang anda?
 = em..tengok dulu member yang mana..kalu sempat tikam balik..uih..ada hati..huhu

2). 6 orang di hati anda?
= ayah, danial sufy, danial rayyan, emak, abah, adik-beradik, ipar duai..

3). Anda rasa anda comel?
= kadang-kadang tu ada gak..tapi rasanya ada yang lagi comel..hehe

4). Single or taken?
= Married

5). Blog yang anda suka?

6). Adakah bilik anda kemas setiap hari?
= kemas gak sebab tak tido dalam bilik..so tak terusik pun..kalu ada pun paper pnuh atas katil

7) Lagu terakhir yang anda dengar?
= lagu apa ek..ha ada..anak nyanyi lagu twinkle2 little star dalam keta pagi tadi

8). Last text message?
= sila tambah nilai kredit anda..

9). Last phone call?
= telefon umah adala…nyonya sesat mana tah dok call..

10). Hari terakhir anda menangis?
= ada kot..2-3 hari lepas

11). List lima color favorite anda?
= rasa cam pink, kadang-kadang biru, jarang-jarang hijau..aih..

12). Orang terakhir anda ber-YM?
= takde

13). Game paling anda suka?
= tak main game pun..semalam jer main enjit-enjit semut ngan anak

14). Adakah anda peminat MCR?
= saper tu..tak kenal la...MGR ker

15). Apa perasaan anda jawab tag ni?
= ai..bila la nak habis

16). Anda rasa tag ini best?
= ok untuk mengeratkan silaturrahim/rahimah

Tag lagi 10 orang ( 5 orang jer yer..tak tau nak pilih sapa )


2. Hawa




p/s : akhirnya...

9 ulasan:

  1. jawab jangan tak jawab..huhu

    BalasPadam
  2. ok....saya yg menurut perintah..maya buat skrg..tima kasih..sudi taq..jenuh nk jawap soalan nie..cam pekse akhir tahun lak...heheheh

    BalasPadam
  3. thanx kak fiq tag aisya..hehe..tp aisya dh jawab dh tag ni..

    sudi2 la tgok kat sini (http://nuraisyyah.blogspot.com/2010/04/jom-jawab-tag.html) hehe :)

    BalasPadam
  4. ayah,umi, farish..hehe..susah tu..ok la tu aisya..soalan dah bocor..

    BalasPadam
  5. Selamat berTAGGING.. huhu..

    Saya nak NAME TAG.. :D


    Jom Terjah > http://dakmuo.frenzyfm.my

    BalasPadam
  6. hehe..jawab pun..sorry la ye ..ZouL pun kene hari tu..tp tak tau nak tag sp balik..hehe

    BalasPadam
  7. em...me pun jenuh nak jawab..huhu

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails