Tukang Ikut

Ahad, Jun 06, 2010

Cuti Sekolah

Cuti sekolah sudah bermula hari jumaat lalu bagi negeri Kedah. Bila time cuti ni ramai la di antara kita yang sudah buat perancangan untuk ke mana-mana kan. Masuk ari ni dah tiga hari ibu tak update blog. Cam biasala kalu dah tak online and tak update, trafik pun lari la. Bukan apa. Ibu sibuk skit sebab adik beradik ipar datang rumah. Kalau Kuala Lumpur kan hari isnin cuti juga ganti ari sabtu sempena cuti Hari Keputeraan Agong. Ipar duai ibu ni sambung sampai hari selasa la. Alang-alang dah cuti kan. Sambil tu ingat hari ni nak buat kenduri tahlil skit. Tu yang ibu takda masa untuk blogwalking and update. Korang lak cuti-cuti ni p mana? Ayah hari ni kerja. Esok lusa baru cuti. Sajer amik cuti. Orang datang umah kan. Tambah kak-kak ayah semua jarang jumpa. Dah depa balik ni ayah saja la cuti. Takkan orang datang tuan umah takda lak kan. Em..nanti ibu update lagi yer. Rajin-rajin la jenguk blog ibu ni. Insyaallah ibu akan datang balik ker blog korang..peace no war..;)

p/s : selamat berhari minggu...

4 ulasan:

  1. selamat bercuti kak...

    hehehe pergi lah bercuti... confirm best kan? hehehe

    BalasPadam
  2. selamat bercuti kaizen..wah nak bercuti mengalah kan budak sekolah lak..hehe..

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails