Tukang Ikut

Jumaat, Oktober 29, 2010

AMARAN PADA KAUM WANITA

Amaran pada kaum wanita dan kepada semua kaum perempuan yang memandu. Kes ni betul2 menakutkan. Kisah ini betul2 terjadi kat Penang. Ingat lagi tak dgn kes Ms Canny Ong yang dirogol dan dibunuh?? Kisahnya..ada seorang perempuan ni berhenti dekat stesen gas "pay-at-the-pump" untuk isi minyak. Sebaik saja dia siap isi minyak tu dan nak beredar, seorang pekerja kat situ buat pengumuman yang kad kredit perempuan ni ada problem sikit. Pekerja tu suruh perempuan ni masuk ke dalam untuk bayar..tapi perempuan ni confused la sebab transaksi menunjukkan yang pembayaran kad kredit dia diluluskan dan tak ada masaalah apa2 pun. So perempuan tu bagitau la pekerja tu dan dia pun bersedia nak beredar ke kereta dia balik. Tapi pekerja tu tetap bertegas dan suruh dia masuk dalam.
Perempuan tu pun decided untuk masuk ke dalam. Sebaik aje dia masuk kat dalam dia mula marah kat pekerja tu, lalu pekerja tu suruh dia bertenang dan bagitau hal sebenarnya. Nak tau apa? Sebenarnya masa perempuan tu dok isi minyak pekerja tu nampak ada laki menyelinap kat belakang kereta perempuan tu dan pekerja tu dah pun telepon polis. Perempuan tu pun apalagi, takut la..dia pun try intai dan dia nampak pintu kereta dia terbuka dan lelaki tu keluar dari kereta dia. Sekarang ni ada laporan yg mengatakan yg sekarang ni ada gang yang amik body part orang pompuan. Salah satu cara diorang adalah dgn menyelinap masuk kereta orang perempuan masa perempuan tu tengah pump gas atau beli barang kat kedai TGH2 MLAM!! kemudian,dia orang akan potong kaki perempuan tu untuk memudahkan diorang culik dan bunuh perempuan tu. Satu cara lagi pulak,dia orang akan masuk kedalam kereta yg tak ada orang dan tak berkunci kemudian culik perempuan tu dan bunuh dia orang. Semalam pun ada Crime Investigation di Astro menceritakan kes yg sama di Hong Kong . Tapi perlakunya adalah pemandu teksi yang mengambil penumpang perempuan selepas lepas tengan malam. Memang ngeri. Sila panjangkan entri/email ini pada sesiapa yg anda kenali. Bagi kaum perempuan elakkan keluar berseorangan diwaktu malam.

p/s : eh..betul ke ni ek..takut lak kes camni...ee

22 ulasan:

  1. menak0tkan l0rhhh..seram2~~

    BalasPadam
  2. wow, exterm nagt... bahaya tol!!!! hati2..

    BalasPadam
  3. huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! seramnye!

    BalasPadam
  4. nasib baik lar pekerja tue prihatin....kalau x habislah pompuan tue....

    BalasPadam
  5. thanks 4 sharing..
    bahaya neh...sib baik pkerja tu prihatin..

    BalasPadam
  6. kalam..takutkan..eee

    sky..seram pun ada..eee

    tok esah..sangat bahaya..eee

    ckyn...waaaaa..me pun takut...mintak simpang

    BalasPadam
  7. teratai..betul ker ni..me pun x pasti..takut salah info lak..

    azhar..betul tu..kalau dia pun takut sama habisla..

    shinju..sama2...hati2 utk semua

    oway..yup..minta dijauhkan

    noongju..ngeri pun ada..ee

    BalasPadam
  8. huhu... tak mo g pump sorang2 lagi... pas ni, masa nak g bayar wet kat kuanter pon kena kunci pintu jgk untuk langkah keselamatan.

    BalasPadam
  9. Iya...kaum HAWA kena elakkan diri bersendirian jika keluar dari rumah.

    BalasPadam
  10. tak boleh post koment kat shoumix dia kata not from owner website bla bla bal ~~"

    BalasPadam
  11. takutnya....
    dh laa sy nie kalo g ngn member2 suka kuar malam,,,
    kner berhati2 nie..

    BalasPadam
  12. chaoii...uu..takut..

    me..betui2..hati2..;)

    zmah..yup..bawa teman kalau nk p mana2..

    BalasPadam
  13. asyraf..yer ke..awat ek..kena refresh balik kot..

    sara..suruh kawan kunci pintu..nanti awak nak masuk bukala balik..;)

    ros..sangat takut..sama2 kita hati2..

    BalasPadam
  14. salam..meremang bulu roma bc n3 nie...syukur pompuan tu bernasib baekk

    BalasPadam
  15. bidadari..yup pompuan tu bernasib baik..tp kita?..kena hati2..;)

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails