Tukang Ikut

Jumaat, Oktober 22, 2010

MAIN GELI-GELI

Aper sajerla keja awek ni main geli-geli lak. Me nengok pun naik malu. Nasib baik tutup dengan tirai. Tapi nak buat camnerkan. Nampak gak pasai dia tak tutup abih. So..me pun sempat intai-intai dan jenguk-jenguk sambil snap 2-3 keping gambar. Tapi yang me letak ni 2 jer pasai tak clear sangat benda tu. Ish-ish..siang-siang pun jadi koje. Apa nak jadilah kan. Tapi dah tanggungjawab dia, maka dia kena teruskan aktiviti tersebut walaupun dia tahu me tengok..hehe. Siap bleh tanya me nak buat apa gambar ni. En. suami kata me nak masukkan dalam blog. Nak bagitau perkembangan terkini tentang diri dia. Aikk...Ni citer aper sebenarnya ni.

Oooo...bulat sebenarnya hari ini en suami p fisio lagi. Bukan seperti apa yang anda fikirkan okeh. Amboi..sangat laju pemikiran hangpa semua yer..he. Tapi memang pun hari ini en suami di uji tahap rasa dengan menggunakan batang kayu berbulu. Tak tau la apa nama alat tu. Tapi me tengok itu la rupanya. Adik pelatih tu dok uji di tangan, muka, leher..emm..tak perasan kat mana lagi. Sebab lepas tu me bawak sufy dan rayyan p main kat taman. Yang me tahu lepas abih semua tu en suami kata beliau buat imbangan badan, senaman skit-skit dan naik tilt table tu lagi. Kali ini juga sama 70 darjah. Kak Has kata tak bleh naik tinggi lagi pasal kaki en suami dah bengkok. Takut tegak patah lak kaki tu. So..kena tunggu kaki tu ok dulu. Wahh..sangat penat sebab hari ni lama sangat. Tak larat nak tunggu...layan gambar dulu yer.


alat tu kat tangan dia
ini bukan aktiviti bersolek ok
p/s : eh..saper tulun blogwalking kat me ek..? ( 21/10/10 )

20 ulasan:

  1. semoga mr.hubby cpt jew sembuh.....

    BalasPadam
  2. ken..tu la pasal..he

    cik esah..mekasih..;)

    BalasPadam
  3. macam mubie horror pun ada... hehehehe

    BalasPadam
  4. owh ingatkan apa tadi...suspend xxx.hahaha

    BalasPadam
  5. insyallah usaha tangga kejayaan...
    semoga cepat sembuh..
    kuman "Bee.." Entry

    BalasPadam
  6. yang pasti bukan aibaks yang tolong bw tuk mek.. hehe..

    nota kaki: awat suami tuh? semoga cepat sembuh la yerk

    BalasPadam
  7. shino doakan smoga cepat smbuh che abg fiq ni yea...

    BalasPadam
  8. husband akak kenape dengan kaki tu? x cdent kah? dibelasahkah? atau akak yang buat!! hehehe

    BalasPadam
  9. ooo...ingat ap td..hehe...semoga cepat sembuh..amiin~..=D

    BalasPadam
  10. suzie, biskut...amboii..bukan main ek..he

    cacing..hehe

    shafik, kuman, shino, ree..mekasih atas doa kalian..;)

    BalasPadam
  11. aibak,mardiah..paralysed..;)

    BalasPadam
  12. angah...lain mana tu..hehe

    BalasPadam
  13. fiq.. kalau rasa2 nak panggil physio dtg rumah try contact phreak id(http://www.phreak-id.com/).. dia physio n slalu buat locum kat rumah patient

    BalasPadam
  14. insyaAllah...kalau kuat semangat..lg cepat sembuh...

    BalasPadam
  15. che amster..yer ker..mekasih banyak2 info..nanti me try tengok...;)

    grenn..tahan2...harharhar

    diana...insyaallah..mekasih

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails