Tukang Ikut

Isnin, Oktober 18, 2010

TERIMA KASIH

Entri ini ditujukan khas kepada pengikut-pengikut dan mereka-mereka yang rajin singgah untuk memeriahkan blog ni. Dengan rasa rendah dirinya me ingin mengucapkan bebanyak mekasih kerana kesudian anda semua. Tak ikut pun takpa. Janji kita seronok berwalking-walking, berjogging-jogging,berdating-dating dan menambah kenalan. Walaupun di alam maya tapi sembang macam dah kenal lama. Sebelum mengarut lebih panjang entri ini juga khas untuk follower me yang ke 1000. Wah..sangat besar nombornya dan me sangat takut. Jangan anda follow kerana blog ni ramai follower lain. Tapi ikutla sebab rasa nak ikut..eh..bukan..ikutlah dengan keikhlasan. Jangan terpengaruh dengan nombor2 itu. Tak semua yang dah ikut tu jadi pembaca setia blog anda. Biar jadi silent reader pun takper. Oppss..untuk itu me perkenalkan pengikut me yang memegang no bertuah tersebut.


( memang hangat blog dia )

Blog en jejaka ni kalau ikut apa yang me tengok banyak berkisar tentang tutorial.
Saper-saper yang nak belajar tu bleh jenguk2 blog en jejaka ni.
Ada juga tips untuk berblog yang sangat berguna bagi mereka yg baru mengenali dunia blog ni.
Beliau juga rajin berblogwalking sebab kalu me jalan2 mana mesti terserempak ngan beliau.
Dan paling best en jejaka ada buat blog review utk followernya.
So..aper tunggu lagi..jom folo beliau.
Me dah folo sebab nak amik tutorial dia buat rujukan



Kepada follower2 lain pun berbanyak mekasih sebab ikut yer. Tanpa anda takkan ada yang ke 1000 ni..nak buat review pun tak menang tangan. Semoga anda semua terus sukses dan setia dengan blog ni. 

p/s : panjang tui ucapan ni...he

9 ulasan:

  1. ko wat jer review utk blogger2 yg requset , macam aku.hehehe.

    request review percuma..huhuhu.. tahniah kerana blog anda terus maju . :)

    Entri terbaru -><a href="http://farhanfirdaus.com/perkhidmatan-design-header-banner-rm-5/>Perkhidmatan Design Header & Banner Rm 5</a>

    BalasPadam
  2. ko wat jer review utk blogger2 yg requset , macam aku.hehehe.

    request review percuma..huhuhu.. tahniah kerana blog anda terus maju . :)

    Entri terbaru ->Perkhidmatan Design Header & Banner Rm 5

    BalasPadam
  3. saya nak jugak d review camni boley?? hihi..

    BalasPadam
  4. paan..asada..me tak pandai la nak review2 ni. takder pengalaman n pengetahuan cam sesetengah blogger lain yang memang bijak dalam blogging ni. tapi korang leh p satu blog ni pasal dia tengah aktif nkk review blog orang. minta maaf banyak2 yer...ampunnn

    http://www.jiwakacau.com/2010/10/jiwa-kacau-blog-review-2010/

    BalasPadam
  5. aku baru follow blog nih...best jugak ada review2 ni..tp blog aku kosong lagi..aku baru nak start blog secara sambilan ja..

    BalasPadam
  6. hantwo...mekasih..;)

    aman..pelan2..rajin2 update blog n rajin2 belajar daripada blogger lain. Insyaallah depa akan ajar. takpun search kat enjin google cara2 nak berblog ni. lama2 nanti anda juga akan bagus juga...;)

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails