Tukang Ikut

Rabu, November 03, 2010

BILA TAKDA ORANG

Emm..manala gamaknya depa pegi ek? Pusing sana, pusing sini, pusing sinun pun takda orang. P tolong mangsa banjir ker? Ishh...malam-malam camni takkan nak p tolong orang kot. Ehh...Apa yang me merepek meraban ni..abaikan. Korang perasan tak sekarang ni kawan-kawan blogger kurang blogwalking. Entahlah..mungkin perasaan me jer kot or me yang tak selisih ngan sapa-sapa. Tapi yang pasti waktu-waktu puncak memangla tak dinafikan. Cuma tu la. Dalam satu jam jer jem. Pehtu slow balik. Uhh..sangat merisaukan kalau trafik selalu camni. Takleh nak archive target. Okeh...lupakan perkara di atas. Selalunya kalau keadaan camni berlaku me biasanya layan blog gosip artis. Selalu masuk pun Izyan.com, Oh Bulan dan Bang Nara. Takpun godek-godek facebook.


Bila dah terlalu bosan juga me sendiri baca entri me yang lama-lama dulu. Kerja gila?..tidak. Sekurang-kurangnya me boleh melihat perubahan demi perubahan pada entri yang telah diterbitkan. Makin bagus or makin teruk. Dan dengan ini juga me boleh memperbaiki kesilapan atau menambahbaik entri me pada masa akan datang. Ayat me tak berseni cam sesetengah blogger lain. Cukup untuk di fahami jer. 

p/s : cam burung antu lak berjaga tengah-tengah malam ni...;)

25 ulasan:

  1. betol jugak kan.
    sekarang ni trafik makin slow..
    maybe ramai blogger ni tergolong dalam golongan student.
    so skarang ni kn musim exam.nak fokus study.maybe..=)

    BalasPadam
  2. faryzh..em..me pun rasa camtu..minggu lepas depa dok kalut kata nak study jer..pepun gudlak buat mereka..;)

    BalasPadam
  3. byk faktor juga kot..
    mungkin, exam bg student..
    mungkin, rakan utara dan timur, sdg banjir, mungkin dok main air.. :)
    mungkin, ada yg berehat sbb dah penat BW..
    mungkin internet slow (abis limit bandwith) huhuhu

    atau lain2 :)

    BalasPadam
  4. mmg kebanyakan student yg berblog...so trima la kenyataan, dorank tengah study, kecuali sy walaupon exam esok, still usha n komen..hehe

    BalasPadam
  5. slalu bw on mid nite..
    tak tau napa..
    tp sonok.
    btw, u hv nice post dear.
    keep it up ;)

    BalasPadam
  6. ceym..hehe..awak yang rajin..masih2

    naz..ye ker..tak ngantuk?..kuatnya mata..masih komen..;)

    BalasPadam
  7. mmg terasa lah fiq...selalu meriah, tiba masa sunyi...terus takde org ye~

    BalasPadam
  8. sop..hehe..kemungkinan yang mungkin kan..macam2

    rahmat..salam sukses juga

    izan..tu la pasal..ingat me sorang jer perasan..izan..kita berdua jer la yg takde exam..haha

    BalasPadam
  9. saya setuju..mmg kurang dah bw...huhu..

    BalasPadam
  10. budak2 ngah final exam ni hehehe...so trafik sgt2 x memberangsangkan pada ketika ni...

    BalasPadam
  11. sy ade!!!!! hehe..
    student busy skrg..exam..

    BalasPadam
  12. la sampai macam tue ke?? kalau bosan meh lah terjah teratak angah....

    BalasPadam
  13. oo...jadi fiq bw utk trafik je ke?fiq blogging lak utk apa?

    BalasPadam
  14. huhu kyu sendiri pon tgh exam
    sbb tu kurangkan masa bw
    hukhuk :P

    BalasPadam
  15. hak ah..apik pon tgh stadi smbil blogging ni,,hahaha..

    xleh nk shout..kena banned..waaaa

    BalasPadam
  16. blog u rank dah bagus.. sure selalu ade pengunjung... ;)
    cam blog kakyong nak menten 100++ pun susah... :p

    BalasPadam
  17. ala kadang2 ayat tak berseni pun okay what

    BalasPadam
  18. sy bw sni... chat box anda x jln.. huhu.. =)

    BalasPadam
  19. ooo...semua student..hehe..okeh..semoga berjaya dlam peperiksaan. yg mekasih gak singgah..me baru balik bercuti. x sempat nk balas sorang2..pepun me dh kembali dari kg. leh blogwalking seperti biasa..jom kita menerjah...

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails