Tukang Ikut

Ahad, November 14, 2010

LAMPU STADIUM vs LAMPU BILIK TIDUR

Kali ini entri merapu. Tengah baca anak sedara nyer facebook nak tergelak lak bila baca kat wall dia. Tak pernah terfikir pun benda-benda ni semua. Tapi takyah fikir pun takper pasal benda ni bukan penting sangat...hehe. Sekadar berkongsi jawapan untuk merehatkan minda seketika. Rehat ker...tak gak kot sebab jenuh nak fikir lak. K..korang tentu kreatifkan. Dah ada jawapannya??? Jom kongsi skit. Kot-kot ada jawapan lain atau hanya ada satu jer jawapan yang betul. 


p/s : aper ekk...susah2...

13 ulasan:

  1. senang je jawapan nya
    lampu stadium bila ada game akan dibukak
    lampu bilik bila ada 'game' akan ditutup

    BalasPadam
  2. hazwan..takkan satu jer jawapan..haha..

    BalasPadam
  3. tu jawapan yang paling bernas la kak haha

    BalasPadam
  4. kekeke~ mlas la cakap..malu i.haha!

    BalasPadam
  5. haha..Hazwan dah bagi jawapan.baru nak jawab.

    BalasPadam
  6. hazwan..ko kona memangla bernas..haha

    BalasPadam
  7. encit mt...galak...haha

    biskut..takkan takder jwpn lain kot..tu kt wall tu ada 2 jawapan tau..

    BalasPadam
  8. sonang jo..lampu stadium main ramai2 (gangbang)

    lampu bilik/tidur main berdua....

    kalau lum kawin main dengan bantal je la yer...hahah


    Nasi Lemak, Spender Pun Dakyah Freemason?

    BalasPadam
  9. lampu stadium dekat stadium la
    lampu bilik ade dlm bilik laa..hhahaha

    BalasPadam
  10. bukan ke lampu stadium cerah, lampu bilik x brapa nk cerah...ni je jawapan mampu pikr, ececece...haha

    BalasPadam
  11. freaky..;)

    marhaen...haha..

    mira...jawapan yang bagus..betul2..

    syafiq..layan jgn tidak...

    aimax..betui juga...;)

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails