Tukang Ikut

Sabtu, November 20, 2010

SAVE THE DATE ELYANA & KHAIRUL

Sweet sangat tengok video ni. Me tau pun sebab en Dark half yang bagitau. Nak tengok tak. Kalau yang dah tengok komen-komenla skit. Suka ker..tidak ker. Walaupun Elyana bukan sesiapa pada anda dan tidak penting pun untuk tahu, tapi video ni buat kita teringat memori saat perkenalan kita dengan suami or couple kitakan. Kalau ada yang gaduh-gaduh tu, ambik yang jernih buang yang keruh. Ingat saat indah dolu-dolu semoga perhubungan kita terus mekar hingga ke akhir hayat.




Esok ramai lak yang nak buat video camni buat kenangan lak...hehe. Whatever asal korang bahagia. Takmau gaduh-gaduh.

p/s : emmmm....

17 ulasan:

  1. cutenyer!...sekarang dah trend ppuan lamar lelaki...the girl has the guts!

    BalasPadam
  2. ms ann....;)

    eliyana..cute sangat..

    syazana...eeee..;)

    BalasPadam
  3. Whoa! nak buat cmni gak ah! ;D

    BalasPadam
  4. sweet la..nak buat jugak la akan datang..hahah :D

    BalasPadam
  5. aa..rase nak kawen skrg jugak..hehee

    BalasPadam
  6. sekrg trend buat video lak kan..
    waaa~ tak sabar nak kawen.hikhikhik

    BalasPadam
  7. aida..hana..semua nak buat jenuh nak tengok kat youtube...hehe

    misya..cepat skit....hehe

    cahya..ramainya nak kawin

    BalasPadam
  8. sebenarnya sih romantis tapi...???

    BalasPadam
  9. rahmat..tapi apanya kang?..hehe

    BalasPadam
  10. hee.buat video ni lepas nikah.yayy.ohh.cepat la nikah.nak sangatt.

    BalasPadam
  11. so sweet n creative kn..:)

    BalasPadam
  12. fobia..hehe..bawak bersabar..

    bella...manis..;)

    elin..creative..sempat lagi buat ek..

    BalasPadam
  13. huwaaa....sgt2 sweet...
    tp xpe ke ppuan propose dlu dri lelaki..
    if lelaki tu mmg ske kite xpe kan..
    klu xske..mmg malu..

    vid ni sgt2 sweet ok!

    BalasPadam
  14. nisa...takper..tak suka pun takper..sekurang-kurangnya dia tahu...hehe

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails