Tukang Ikut

Rabu, November 24, 2010

SOALAN BOCOR SPM 2010

Opss..minta maaf. Me buka penjual soalan SPM 2010 ni ek. Takde jual kat sini. Kalau nak cari p la kat sapa-sapa yang rasa nak kaya cepat tuh. Pernah ada kes tentang mereka-mereka yang terlibat dengan penyediaan kertas peperiksaan sanggup menjual kertas soalan tersebut kepada para calon. Selalunya juga, mak pak calon ni la yang cari kaki tak amanah ni. Nak bagi anak dapat straight A. Wah..sangat bertuah anak mereka ek. Sayang punya pasal. Tetapi apakan daya. Dah bagi soalan bocor pun tak bleh nak score gak. Ate..dah tak study. Soalan bocor pun tak guna gak. Bukannya bleh masuk kalau kita last minute dok kalut hafal jawapan kan. Kali ini untuk SPM 2010 ni juga me ada dengar kertas 2 Bahasa Melayu dah bocor. Hari ini pula kertas bahasa Inggeris. Esok-esok me taktau lagi. Agak-agak sapala yang punya kerja ni kan.


Emm...masa tahun me dulu-dulu ada gak dengar soalan Math bocor. Tapi tak sempat pasal masa tau tu lagi seminit dua jer nak masuk dewan peperiksaan...hehe. Ada hati nak soalan bocor gak. Apapun kalau kita dah belajar betul-betul, buat latihan apa semua insyaallah semuanya di permudahkan. Yang penting usaha, berdoa dan tawakal. 

p/s : jangan ajar diri jadi tak amanah...

14 ulasan:

  1. betul2. takpayah soalan bocor. dah berusaha && inilah masanya untuk buktikan kemampuan yang ade! hee ;)

    BalasPadam
  2. pelik betul dengan org2 yg suka sgt soalan jenis macam ni..baik xyah g sekolah...

    *bajet mcm xpernah buat kerja2 'haram' mcm ni..hehe

    BalasPadam
  3. tiqa..em..betul..kalau berjaya atas tiket kotor camtu bleh ker teruskan untuk masa akan dtg bila dh ke IPTA or IPTS nanti...sendiri mau ingatla..

    khaiyisah..ntah..baik p amik peksa terus..hehe..bajet2..hehe

    BalasPadam
  4. betul tuh. sebab nnt dekat u tadek dah soalan bocor. Bodoh ! Bergantng pada soalan jaa kojee

    BalasPadam
  5. haiyo,amma... tengah musi SPM boleh lagi update blog ka.. huhu

    BalasPadam
  6. sakinah..ntah..kat u pun ada soalan bocor taktau nak kata la camna lulusan ni nak cari kerja nanti. kerja mungkin dapat..kualiti hancus..

    mhi..aiyoo anee...lain kali baca sampai abih..anak 2 dah amik spm apa lagi..hehe

    BalasPadam
  7. teringin plak nk amek spm blk!

    BalasPadam
  8. tia..hehe..jenuh nak study..;)

    BalasPadam
  9. kalau ada soklan bocor exam paper tuh tak cancel ker...?

    BalasPadam
  10. hehe..tahun ni ade ke yg bocor sis?hhehe..gud luck utk smua candidate

    BalasPadam
  11. huhu..kalu gini gak..kasihan studen saya..jika kene exam sekali lagi camno?...tggu ajelah nati pengumuman jika ada dr LPM..jika terbuktilahkan..

    sapalah yg punyer kerja bocor2 nih..xbertanggungjwb lah..jika benar hal ini berlaku kan..

    kotak smix xkuar fiq..puasku refresh..huhu

    BalasPadam
  12. biskut..kementerian tak tahu or bt2 taktau..taktaula..hehe

    mia..dari sumber terdekat..tp xtaula bocor atau soalan yg lebih kurang sama..

    sarah..entahla sarah..soalan dari kl dah sampai kedah..me tak pasti..depa kata sama ngan soalan sebenar..tak tengok pun..nanti nak p check..;)

    BalasPadam
  13. adoi tiap2 tahun mesti ade kes ni kan huhuhuh

    BalasPadam
  14. nadey..nak buat camna..org kalau benda mudah tapi malas camtu la..

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails