Tukang Ikut

Isnin, November 22, 2010

MAAF..SAYA TENGAH STUDY

Wah...orang semua dah abis exam me masih sibuk study. Takkan ambil SPM balik kot. Yela..esok kan nak start dah peperiksaan tersebut. Tapi me tetap nak study. Dalam kepala, dalam perut, dalam hati, dalam limpa semua dah jadi tak ketahuan. Me sangat gabra pasal besok me nak p Interview. Sangat nervous. Ya Allah..semoga kau tenangkan hatiku dan permudahkan segalanya. Amin. So..ari ni hari terakhir untuk me study apa yang patut sebelum masuk dewan mengadap esok. Wahai para panel..kalau terbaca tu janganla bagi soalan yang susah-susah sangat dan buat muka serius. Me tau..walaupun anda suruh nyanyi lagu semudah lagu kebangsaan kita Negaraku yang dah memang terpahat dalam hati sejak budak-budak dulu, me tetap akan tunggang langgang senikatanya kalau dah tengok muka hangpa semua. Tulun yer.


Eh..lupa lak. Korang jangan tak singgah lak blog me. Sekejap jer. Lepas abih interview tu me sambungla blogwalking. Tinggal jer jejak kat SB tu. Nanti me singgah balik. Kater kawan kan..hehe

p/s : adoii...lemas perut eh..

17 ulasan:

  1. G O O D L U C K ! ! ! !
    Do da best for future :)

    BalasPadam
  2. zanna..prince..syaza..lady..fobia..mekasih2..sayang hangpa ketat2..hehe...gurau..;)

    BalasPadam
  3. interview apa kah itu? semoga berjaya.. & pulang bawa berita gunbira

    http://www.kakyong.com/2010/11/ga-teka-menang-ibu3a.html

    BalasPadam
  4. rahmat..mekasih ya selalu berkunjung sini..;)

    freaky..tq2...;)

    kakyong..ptw..mekasih..

    apik..aah..mekasih..;)

    BalasPadam
  5. So cam mana dengan interview? Hope u have done well..good luck with d result! :-)

    BalasPadam
  6. cheqna..mekasih..kalau ada rezki..masuk 5 org sekali..peluang sangat tipis..:(

    amal..mekasih...;)

    BalasPadam
  7. fiq, gud luck..
    hrp2 trus sukses ^^

    BalasPadam
  8. misya..caliph..mekasih banyak korang...huhu

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails