Tukang Ikut

Khamis, Disember 30, 2010

KHAIRUL FAHMI CHE MAT - PENJAGA GOL TERBAIK MALAYSIA

Tahniah sekali lagi di atas kejuaraan Malaysia dalam perlawanan akhir AFF SUZUKI CUP 2010. Memori terindah untuk tahun 2010 sebelum menyambut tahun baru yang tinggal sehari jer lagi. Sangat teruja, sangat terharu, sangat bangga. Proud to be Malaysian. Sekarang ni rasanya ramai dah dok gila kat hero-hero bola kita tu kan. Safee Sali, NorShahrul Idlan Talaha, Khairul Fahmi Che Mat..n ramai lagi la. Wah..penangan yang sangat hebat. Tapi yang paling glamor sekarang ni mestila penjaga gol kita cik Kharul Fahmi aka Apex. Tengok ajerla kat blog-blog semua dok cerita suka kat dia. Maaf sebab cik Khairul Fahmi ni dah berpunya..haha. Saje jer me tulih entri ni. Kebetulan terjumpa lak blog aweks beliau. Nak tengok? Jom kita terjah blog cik adik kita ELIA ( AIMIE HARMELIA ) nih. Semoga perhubungan mereka kekal yer. 

Dasat tengok keeper kita ni main tadi. Terbang sana, terbang sini sebab nak selamatkan gawang dari dibolosi. Walaupun kecundang akhirnya beliau tetap terbaik di mata rakyat Malaysia. Oh lupa..beliau juga kalis laser orangnya..hehe. Em..tak dengar cerita lak pasal si kembar Zaquan kan. Aperpun semoga pemain Malaysia terus cemerlang, gemilang dan terbilang di mata dunia. Last but not least, ni lak FANPAGE KHAIRUL FAHMI CHE MAT.

p/s : Malaysia Boleh..

29 ulasan:

  1. keeper terbaekk!
    cayalah khairul fahmi =)

    BalasPadam
  2. baru je tersuka kat khairul fahmi ni,
    huhuhu

    BalasPadam
  3. izyanti..go go..hehe

    mar..terbaik dari ladang..

    misz..suka pun takpa..bukan nak buat apa pun..huhu

    BalasPadam
  4. mesti tngah letih tu...huhuhu...tapi, dah merangkul kemenangan ... hilang dah letih tu! yess! love Malaysia...

    BalasPadam
  5. tahniah Malaysia :)..
    Dy mmg keeper terbaeq la.. hehe.. kdang2 ingt dah gol, rupenyer dapt gak dy tangkap.. power kan?

    BalasPadam
  6. I really appreciate your comment, your visit on my blog, your friendship, that's why I'm here to thankful for everything, to desire a wonderful Happy New year, all the best my dear friend. Carlos from Brazil, all the best for your family and your readers welcome to come there and share my blog for friends.

    BalasPadam
  7. menakjubkan! memang respect abih, angkat kaki tangan tabik kat bro fahmi ni... memang beliau layak utk jadi hero kite malam tadi...
    walaupun terlepas 2 biji tp jikalau diperharikan betol2, bukan atas kesilapan dia dan yg lebih menarik bola yg dia selamatkan jauh lebih baik....

    syabas Malaysia, semoge kite juge akan bersemangat mempertahankan negare tumpah darah kite walaupun di asak dgn berbagai tohmahan dan fitnah....

    BalasPadam
  8. Esok ramai yg cuti...Kedah pula esok cuti hingga Ahad...3 hari cuti kerana menang Piala Suzuki!!

    BalasPadam
  9. keyrill..love malaysia..

    aizat..me pun risau jer..sib baik dia bleh tgkp..mmg rasa nak masuk jer gol tu..hehe

    english..tq. happy new year 2..

    zaidi..betui tu..cekap gila..tabik spring sama dia..he

    BalasPadam
  10. zazaw..mantap sangat..he

    ros..famous dah..jenuh nak layan fb..he

    jr..kedah dapat cuti tak?..

    BalasPadam
  11. Happy new year for you, your family and those who take part of this wonderful site, visit me and leave a comment, new post there. Carlos from Brazil

    BalasPadam
  12. pemes kjp blog awek fahmi ni...haha...

    BalasPadam
  13. carlos..tq..happy new year 2..;)

    tuan belog..tu la..semua p tengok dia..haha

    BalasPadam
  14. giler lah ! bf popular , gf pun dpt tempias skali :D

    BalasPadam
  15. sweet couple..keeper terbaik yo..wee..

    BalasPadam
  16. amoi..mesti la..akan di korek hingga ke lubang cacing..hehe..trafik mencanak tuh..huhu

    hunny..sweet kan.. ;)

    BalasPadam
  17. mmg sweet sngat diorang,
    diharapkan berkekalan :)

    BalasPadam
  18. huaaaa...rating gepren KF ni konfeemmmm mencanak naikkkk...hehehe...
    btw~suke nama anak akak, sufi & rayyan.. macam novel2 ramlee awang murshid pun ade gak.. :)
    selamat tahun baru 2011~

    BalasPadam
  19. pjaz..insyaallah..

    hidayah..yer ker..kena cari beli ni..tajuk aper yer novel tu..huhu..

    BalasPadam
  20. Salam...

    Memang terbaikkk la Fahmi tuh..
    Semoga terus sukses!

    BalasPadam
  21. dia ni muda lagi
    hope someday dia leh jd mcm Khairul Azman
    bekas penjaga gol terbaik Asia!

    BalasPadam
  22. semoga prestasi baiknya berterusan.. all the best and good luck!!

    BalasPadam
  23. shinju..terbaik dari ladang..he

    ekmal..yup..

    wahida...;)

    BalasPadam
  24. Jangan kita lupakan keeper semasa kita bertemu Manchester United tahun lalu...Farizal Marlias..


    Entri Berkaitan :
    Aku bengang dengan Tesco

    BalasPadam
  25. Assalam..

    Memula sangka ingat dia budak China. Hee ..leh jadi pelakon Korea tuufemes daaa...depa yg bermain mwana yg ikut berdebar2 menonton setengah jam terakhir tu. Do me a favour pls...

    Now,FYI, Mamawana Top 50 dear...... list ke 041 Vote for me please... Syukran. Yang vote mama doa mamawana semoga kalian sihat dan murah rezeki yang melimpah ruah. Aminnnnn.

    http://falihinjasmy.blogspot.com/2011/01/feel-free-to-fly-contest-poll-undian.html


    Days left to vote: 6

    BalasPadam
  26. kodet..ye..hehe

    mmawana..muka dia nampak suci jer kan..hehe

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails