Tukang Ikut

Isnin, Januari 03, 2011

SELAMAT TAHUN BARU

Har..har..har..( ketawa cover..hehe ) Selamat tahun baru lagi. Minta maaf sebab maybe me orang terakhir ucap benda ni. Whatever. Me dah lama tak buat entri. Blogwalking sana..blogwalking sini. Buka pc tutup pc. Baca blog sana..baca blog sini. Idea bercambah tapi tak tau nak mula dari mana. Sekejap nak cerita pasal orang panas baran, sekejap nak cerita pasal budak baru masuk sekolah, sekejap nak cerita pasal kambing, sekejap nak cerita pasal cari pasal. Aii..baper banyak sekejap nak cerita da. Cakap jer takder idea. Habis cerita kan. Emm..ada kawan blogger tanya me naper tak update lagi. Minta maafla kawan. Me taktau nak terangkan camna. Tetiba rasa malas sesangat nak update. Walaupun me ada blogwalking ke hulu ke hilir balas jejak semua. Cuba jadi silent reader sekejap. Aperpun insyaallah me akan update lagi seperti biasa. Ada ni..me ada depan pc selalu..jangan risau k..hehe..perasan. 



Eh..ape azam korang yer? Tahun baru mestila orang semua dok cerita pasal azam. Azam me tahun ni nak kerja sepuas-puasnya. Ada ke camtu. Bolehla. Lagi satu nak simpan duit untuk anak dan family. Kalau boleh semuanya untuk mereka. Dan paling penting cuba jadi muslimah yang sejati. Insyaallah. Perubahan adalah perlu untuk semua. 

p/s : senyum.. ;)

7 ulasan:

  1. hehe..banyak cabaran taon ni :)

    tag kamu..
    http://pcar19.blogspot.com/2011/01/siapa-punya-header-paling-cool.html

    BalasPadam
  2. syafiqah..insyaallah hadapinya dengan sabar..;)

    BalasPadam
  3. jemput join segmen saye. mudah je. ala-ala blog review.

    http://shaofie.blogspot.com/2011/01/segmen-blog-aku-bukan-privasi-lagi-jom.html

    BalasPadam
  4. shafie..ok..jom kita terjah.. ;)

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails