Tukang Ikut

Rabu, Januari 12, 2011

HABUK PUN TARAK

Me masih mencari calon-calon boipren kasut yang bakal menemani me sepanjang hayat beliau sendiri. Nampaknya semua kasut menghilangkan diri. Merata me cari dari pagi ke petang tiada yang sudi menyarung kaki me..huhu. Gila meroyan sudah datang la ni. Tu yang entri pelik-pelik jer. Hmm..tapi sungguh. Memang me tengah cari kasut untuk p lapor diri nanti. Dah ada yang berkenan tapi takder saiz lak. Yang tinggal semua saiz besar. Kaki me pula kan kiut-miut. Maka kesulitan yang amat la nak cari saiz 5 nih. Bila dah takder tu me ingat nak cari kasut flat la senang. Kot-kotla banyak pilihan dan kasut jenis ni juga memudahkan kita bergerak cepat. Kebetulan tumit kaki me ni pecah. Dua-dua belah lak tu. Bila dah sakit nak pakai kasut tumit tentu lagi sakit. Nak pakai dari pagi sampai tengahari jer. Harap dimaafkan la yer tuan-tuan n puan-puan. Me bukan sengaja. Tapi..eh..kasut flat ni pun dah abih saizla. Orang Kedah semua kaki saiz kecik kot..hehe.


...yang mana satu pilihan kalbu...


Kalau korang cari kasut, agak-agak selalu tak jumpa kes camni. Dah ada yang berkenan tapi takder saiz?...waaa...nak kasut tu jugak. Serius me cakap semalam kasut yang sama me cari kat Alor Setar Mall bila dekat Star Parade dah abih saiz. Tapi habuk pun takder..

p/s : Tolong buat banyak skit shopping complex boleh tak? Kata Kedah Maju 2010...

10 ulasan:

  1. kasut atas tu semua cantik!beli semua!hehehe

    BalasPadam
  2. puan capa..hehe..kalu bleh me beli jer..tapi tak reti pakai heel..takut terpelecot..huhu

    BalasPadam
  3. beli la gladiator 1....tmbh koleksi

    BalasPadam
  4. naddy..jangan..patah tulang belakang nanti..hehe

    BalasPadam
  5. kak, kat aloq staq mmg susah nak cari kasut size kecik.. nak2 kaki cinderella mcm sy ni size 4. lg susah! (~_~)" last2 jumpa gak yg bekenan dan ada size kat city plaza. huuu~

    BalasPadam
  6. mai sini shopping kat sini nak? heheh.. sini banyak shooping kompleks... :)

    BalasPadam
  7. Cek cari kt Kedah area mana tu? MM pun susah nak cari kasut coz size kaki dh sm size dgn Jennifer Garner 8". Hm..

    BalasPadam
  8. kalau saiz kecik..pegi kat tempat budak2..byk yg ada.. hahaaa..

    BalasPadam
  9. nad..4?..lagi susah kot..hehe

    kella..kat mana tu?..jom shopping..he

    mawar..star parade n alor setar mall..city plaza..

    sharifah..p dah kak..siap amik..tapi sekali tgk eh..ni budak nyer la..hehe

    BalasPadam
  10. ahaha..nie mesti jalan2..pastuh sume xberkenan =_=

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails