Tukang Ikut

Isnin, Januari 10, 2011

KEPUTUSAN PEMENANG AJL25 - ANNA RAFFALI JUARA?

Eh..betui ker? cam tak caya lak dia menang. Punyala banyak persembahan lain yang lebih baik, akhirnya dapat kat dia. Agak-agak kat mana la juri tengok kelebihan dia kan? Hmm..aperpun tahniah buat semua pemenang. Keputusan yang sangat di luar jangkaan. Btw me sangat terhibur dengan pembukaan yang hebat. Seronok dengar bila Francisca Peter, Nash dan M Nasir menyanyi lagu hit mereka tu. Seronok juga melihat persembahan malam ni. Adegan tembak-menembak, dok dalam sangkar, berperang, menyelam, mati hidup semula dan macam-macam lagi. Ok la..kita pergi terus ke keputusan Anugerah Juara Lagu ke - 25

Persembahan Terbaik : Hanyut, Faizal Tahir

Vokal Terbaik : Noktah Cinta, Hafiz AF
Tempat Ketiga AJL25 : Noktah Cinta, Hafiz AF
Naib Juara AJL25 : Drama King, Meet Uncle Hussain dan Black
Juara AJL25 : Tolong Ingatkan Aku, Ana Raffali



Mungkin rezeki dia kan. Tahniah sekali lagi. Korang suka tak dia menang..ataupun korang dah ada pilihan masing-masing tapi tak menang kali ini. Keputusan adalah muktamad..hehe
p/s : tolong ingatkan aku yer... ;)

26 ulasan:

  1. izamir...tahniah ana rafali.. ;)

    BalasPadam
  2. tu la kan..rezeki dia..hurmm~ x sangka

    BalasPadam
  3. tu yg xfhm tu...ada motip kot tv3 nih, hehe!

    BalasPadam
  4. ta penah dgr pon lagu si juare tu. adesss

    BalasPadam
  5. mesti ramai yang jangka yuna pasti menang tapi akhirnya gadis berbaju kurung yang punya senyuman unik itu yang menang...

    BalasPadam
  6. wana, mr blb..yup..rezeki jangan di tolak..he

    naddy..entahla..

    freaky..lepas ni mesti lagu dia kerap dimainkan lak kan..

    BalasPadam
  7. biskut..tu la..rasanya ramai dok jangka yuna..tapi nak buat camna kan..

    mknace..persembahan lain terbaik..

    puan capa..tak sangka..tak sangka..he

    BalasPadam
  8. terima lah seadanya ..
    juri semua dasyat2 .. dyorang lbih tahu :D
    sedih jgk tak dpt kt Yuna/ FT ,
    tapi Ana pom okey jeee ^^

    BalasPadam
  9. redha dalam ketidakpuasan hati!. =)

    BalasPadam
  10. ana rafalli menang sebab duduk dalam sangkar? jadi bila dia menang bebas lah dia berterbangan..he he he maaf tersasar sikit

    BalasPadam
  11. ahah..=_= memang unxpcted.neway lirik lagu ana rafali tuh,memang ade catchy and dalam ckit maknanya..talented jugak lah..huhu..

    BalasPadam
  12. a.ah tak sangka pulak dia number 1..lagi tak sangka hafiz menang vokal terbaik.huhuh

    BalasPadam
  13. fatihia....betul tu..apala sangat kita ni sekadar minat jer..he

    kekelip..sabar2..he

    ummiarissa..takper..tersasar jauh pun takpa..buat penghibur hati..hehe

    BalasPadam
  14. zachky...tahniah2..;)

    mr tan sky..hari mesti ramai dah search lirik lagu tu termasuk me..mendalam sampai tak paham..;)

    shazlina..hehe..

    BalasPadam
  15. sdah tertulis rezki ana raffali mlm tu ^^

    BalasPadam
  16. congrat pda yang menang,tapi tak tgok pun..tak suka sangat AJL ni..heeee

    BalasPadam
  17. caliph..yupp..rezeki dia..

    woofer..;)

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails