Tukang Ikut

Sabtu, Mac 10, 2012

TUDUNG ALA DIAN PELANGI

Salam...kali ni ai nak cerita page baru ai di facebook. Sejak berniaga secara kecil-kecilan dalam facebook ni ai rasa cam nak down jer. Almaklumla baru mula. Bila orang tak berapa nak masuk ai rasa cam lemah semangat lak. Memula tu lainla semangat ai sangat berkobar-kobar sampai tak sempat-sempat nak update itu dan ini. So,  bila dah jadi camni ai rasa kena cari cara untuk mempromosikan page ini. Mungkin ini salah satu caranya. "Kawan-kawan yang baik hati..boleh minta tolong like page ai tak?"..hehehe..please..nampak cam bergurau tapi ai memang serius untuk memulakan perniagaan kecil-kecilan untuk menambah pendapatan sampingan. 

Ni page ai yang baru tu yer. Bagi adik-adik yang berminat dengan tudung ala Dian Pelangi ker ala Aidijuma ker sila-silalah ke page ini. Tudung terbaik dari ladang untuk anda sicantik manis..;)



p/s : Jom....jumpa di sana yer..Mekasih bebanyak...

6 ulasan:

  1. kunjungan sob ..
    salam sukses selalu ..:)

    BalasPadam
  2. kenapa pakai nama dian pelangi? bukan ka dian pelangi sememangnya label tersendiri..

    BalasPadam
  3. Salam ziarah dari teratakusang

    BalasPadam
  4. it's really a fastidious for me to visit this site, it consists of valuable Information. i got something good to share..come visit me sometimes :D

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails