Tukang Ikut

Khamis, April 22, 2010

Trafik NUFFNANGku Yang Istimewa


Istimewa pada ibu la. Ate semua pun dok citer trafik depa, kita pun nak citer pasai trafik kita gak setelah sekian lama bertungkus-lumus...huhu. Jeles gak tengok orang lainnyer sampai beratus-ratus sehari pengunjung. Mana datangnya pun taktaula. Tapi bukan dengki but inspirasi..ayat mau power. Tapi memang pun ibu layak di trafikkan begitu..eh..betui ker ayat tu..bedal saje la labu. Yela..sejak dua menjak ni ibu asik menghadap blog jer. Kereta tak berbasuh...peti ais baru cuci semalam..huhu..ayah pun dah bising. Ayah kata nak tengok bleh..tapi bagi settle rumah dulu. O.k..baik tuan. Ibu dah pun buat jadual..huhuhu. Cam mana ya ibu bagi up trafik tu. Entri baru kalu bleh rajin-rajinla post. Takder idea pusing-pusing skit dalam umah tu kot2 ada yang terlintas. Nampak lesung batu, citer pasai lesung batu. Nampak anjing berkeliaran kat luar, citer la pasai anjing. Tu dia..blog kampung jer..wakaka. Pehtu rajin-rajin blog walking. Janganla walking-walking tapi tak kenai pun. Amik tau la sorang dua..esok-esok dia datang kat kita balik. Tapi ikhlas la yer..Lain-lain aper yer. Ha..tinggalkan komen..wah..idea sudah lari lak...huhu. Ibu ni pun tak baper pandai sangat. Baru belajar. Harap-harap ada yang sudi bantu kalu ibu buntu. Dan itula yang istimewanya trafik ibu. Mekasih daun keladi, kalu ble folo sekali...huhu. Mekasih kat frenz blogger yang rajin singgah blog ibu. Ikhlas dari hati ni beb.

9 ulasan:

  1. wahh ibu..nie trafik dah banyak tue..hehehehe

    :D

    http://nomborsebelas.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. camne nk dapat cmni..hebat2

    BalasPadam
  3. mekasih..tp takla hebat. ada orang lain lagi hebat. ni dok mengkaji lagi. pelan2 dik...esok2 blehla tu..ntah2 lg hebat..

    BalasPadam
  4. mak aihhh.traffik jamed dah tu bu....

    BalasPadam
  5. Wei... banyak nye trafik ko.. aku pun nak la macam ko... Ajar aku ckit...

    BalasPadam
  6. gempak tu banyak traffic...leh ajar ckit camner...kawe ni newbie ag..

    BalasPadam
  7. giler femes blog ibu..
    haha...

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails