Tukang Ikut

Jumaat, Mei 21, 2010

Anugerah Blogger Creative

Terima kasih bebanyak kat Eddyboyz86 dan adik sha atas anugerah ini. Dah lama ibu dapat tapi tak sempat nak buat entri pasal ni. 



Berikut merupakan keterangan mengenai anugerah tersebut:

PENCIL yang besar
Menunjukkan kesenian yang begitu peka terhadap blog anda dan mencerminkan sesuatu nilai penghasilan



FILEM bergerak tanpa henti
Menunjukkan 
AWARD ini di FOWARD kepada bloggerist yang betul-betul layak menerima 


LOGO bulat berkelip-kelip
Jika di perhatikan betul-betul, ia adalah manusia yang berkepalakan monitor komputer. ini membawa maksud anda adalah seorang yang begitu bijak menguasai dunia alam maya ke globalisasi



5 orang yang harus di tag untuk menerima award ini ialah :-


nanajoe
kak dahlia
qasih
krole
mat din

p/s : ok..ibu dah update saper yg layak dapat anugerah ini..sila2 kan ambil..( me copy past jer ..tak pandai guna kod2 ni )

13 ulasan:

  1. kita pun baru dpt award ni. tapi nape lain description dia ek?

    BalasPadam
  2. ehem...ellis baru pas makan..kenyang giler...

    BalasPadam
  3. entahla syida..me pun tak pernah tgk yg lain. me terima jer..datin ellis makan kat hotel mana ari ni..huhu

    BalasPadam
  4. rajin'' berkunjung ke tempat sahabat

    BalasPadam
  5. wah!! dpt award lg hehehe... tq ye hehehe... nnt la sy buat post psl ni ek hehe... ada lagi award tak publish ni hehe...

    BalasPadam
  6. alamak.. gamgar dh xdelah.. xleh buat postlah mcm ni.. sorry ye hehe...

    BalasPadam
  7. haahla..baru perasan...naper dia takder ek...hehe..tu la..lambat ambil..takpun p cari yang serupa..copy jer..hehe..

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails