Tukang Ikut

Selasa, Mei 11, 2010

Dobi Paling Murah

Emm...ari ni ibu hantar comforter untuk dicuci. Baper lama dah tak cuci. Dari start pindah Alor Setar bulan 1 hari tu. Uiihh...lama tu. Buat malu jer ek. Tapi ok lagi coz jarang guna sangat kan. P punya p tengok dia punya harga tu dia Rm3.00 sehelai..biar betik betui..Gosok-gosok mata pun sama gak harga tu. Ibu pernah la pi cuci kat Muar, tapi harga dia jauh berkali ganda bezanya. Kebiasaannya harga yang ditentukan oleh kedai-kedai dobi ini mengikut timbat berat (kg) kan. Tetapi tempat yang ibu p kali ini adalah mengikut helaian yang kita hantar.
So..kalau ada saper-saper yang berminat bolehla p kat alamat yang ibu sertakan di bawah. Try dulu pun boleh. Memang ramai yang hantar kat situ. Cuma ibu saja nak war-warkan..cewah..nak bagitau kat mana kita boleh dapatkan perkhimatan dobi yang lagi murah dan terjamin kebersihannya. Untuk yang sekolah-sekolah berasrama, hotel-hotel ataupun pusat pengajian tinggi mereka juga turut menyediakan pakej ambil dan hantar dengan harga yang lebih berpatutan. Kalau tak puas hati lagi dengan penerangan ibu boleh lah korang contact no. telefon dan alamat di bawah ni.


PEJABAT VOKASIONAL DAN INDUSTRI
PENJARA ALOR SETAR
JALAN SULTANAH
05350 ALOR SETAR, KEDAH

NO TEL : 04 - 720 9119 / 113


p/s : bukan ibu dapat komisyen pun untuk iklankan benda ni dan ibu pun bukan orang tengah ok. Saja nak berkongsi rahsia pengalaman dengan yang lain-lain. Orang kalau ada yang murah nak lagi murah kan. Cuma tak tahu tempatnya jer. So..jom kita cuba dulu. Kalau ok servisnya anda juga yang untung. Opss..lupa..ibu ada letakkan iklannya di side bar dan bahagian menu bar (servis)

10 ulasan:

  1. murahnyer...ari tuh ira antar alas meja kat dobi sehelai je rm5...mahal....

    BalasPadam
  2. tu dia..kat sini rm1.00..jer..ada sy letakkan sebut harga dia kat side bar tu utk harga yg lain2

    BalasPadam
  3. huhu. kat jb ni, 1kg 1.80. murah tak? hehe

    NISECA suka merapu

    BalasPadam
  4. dekat shah alam rm12 takpun rm8..murah tu akak

    BalasPadam
  5. wah..semua pun letak murah2..huhu..tapi yang me sebutkan ni kat alor setar..kotla sapa yg dok sini nk try..huhu

    BalasPadam
  6. oowwhh adalah murah.. kat putrajaya sehelai adalah rm 10.. huhuhuhuhu
    dah la rumah selalu berkulapok.. eiiiisshh tension...

    BalasPadam
  7. uik sgt murah la..kalo kat melaka mmg xdpt r..bj pn kekadang cecah rm6..padahal xla byk sgt..

    BalasPadam
  8. yeke mimie..sweetsour..kalu dekat kan senang korang nak antar kan..

    BalasPadam
  9. salam singgah...

    sedang berlari-lari ditepian di sini...

    :)

    BalasPadam
  10. singgahla..takyah lari2..kang jatuh..huhu

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails