Tukang Ikut

Selasa, Mei 25, 2010

Jalan-Jalan Makan-Makan

Dah berapa dah hari ayah amik cuti. Saja rehat kat rumah. Tapi hari apa yer..ha..hari sabtu ari tu ada la p stadium Darul Aman. Ingat nak p jalan-jalan sana sebab ada sambutan Hari Penyayang Yayasan Sultanah Bahiyah, tapi cam biasala kalau dah karnival camni tentulah ramai orang yang datang kan. Tempat luas pun jadi sempit. Dua kali ibu pusing kat situ nak cari parking tapi tak dapat gak. Yelah..ayah kan pakai wheelchair kenalah cari parking yang dekat n senang laluannya.

Tapi memandangkan keadaan yang tidak mengizinkan kitaorang tak jadila p sayang menyayang kat stadium tu. So, rancangan terpaksa di batalkan dan di ganti dengan p jalan-jalan ke tesco lak. Mula-mula p makan pizza dulu. Wah..silap tak tangkap gambar makan pizza tu. Kalu dak leh masuk peraduan RM10,000 Cash Up for Grabs from Pizza Hut!! ..Lupa la. Lagipun tak makan pun Fish King Pizza tu...hehe..ada hati nak masuk ek. Bila dah abih makan bawak lak depa p main-main jap. Em..sekali-sekala kan..

p/s : everything 4 u..

14 ulasan:

  1. ermm...best dapat bersama keluarga...

    BalasPadam
  2. haah..betul tu princeduyong

    BalasPadam
  3. salam,

    semoga akak sekeluarga sentiasa bahagia dlm rahmatNya :)

    BalasPadam
  4. salam..kalau pi stadium Da tu jgn lupa singgah makan roti jala kat situ...sedap hehe

    BalasPadam
  5. kak, kita jeles bole tak?sbb akak ada masa bawak family jalan2....waaa...waa...waa...
    Ya, Allah, berikan la aku sedikit masa untuk menggembirakan family ku macam akak fiq.

    BalasPadam
  6. ozzy..me tau roti jala tu. me pernah p makan..:)
    syidamisla..jeles ke...hehehe..nanti adala masa tu..insyaallah.

    BalasPadam
  7. rugi le tak makan fish king pizza tuh..

    BalasPadam
  8. akufobia..takbleh..hehe..noor afzan..lupa sesangat..kalu dak dah makan dah..alahai..:)

    BalasPadam
  9. minggu nie me balik kedah...... jom meet up kat memana.... teringin nak kenai rakan bloggers...

    BalasPadam
  10. boleh ajer..bile n di mana :)

    BalasPadam
  11. saat yang terindah dan bahagia adalah bersama keluarga tersayang..tol tak? hehehe

    BalasPadam
  12. cik aida...betul3x..hehe

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails