Tukang Ikut

Sabtu, Mei 01, 2010

Muka Aku Macam Artis..?

Wah..ada gak artis muka cam ibu ek..eh silap..muka ibu cam artis. Tak caya cuba tengok di bawah ni. Sebenarnya mula-mula ibu nak buat entri pasal muka cam artis ni. Pehtu search kat pakcik Google sampai kat blog cik adik kita ni Cik Chokilala. Syok gak main benda ni. Tapi kelakar pun ada. Laku gak la muka ibu ni. Bleh caya ker. Try la korang buat. Ibu dah banyak kali buat dah..huhu..perasan. Tapi kita ni manusia tau la. Yang tak lawa tu awal-awal kita dah delete..yang cantik jer letak. Jom kita banding-bandingkan muka kita dengan artis-artis ni. Mana tau esok-esok kalau ada ujibakat lakonan ke nyanyian ke bleh pergi. Muka cam artis dah kan...huhuhu.
Ni link yang korang bleh cuba buat. MyHeritageCelebrity Collage - Family photos - Geneology
sejak bila lak anak ibu ni macam 
misha omar lak..huhu
1st time enterframe..cam artis
 luar negara tu der..huhu

p/s : Tak percaya p tengok cermin sekarang..Muka cam lelaki/perempuan pun blehla...janji glamer..wakaka. Thanks kat adik chokilala. Link beliau http://www.chokilala.com/funny/muka-korang-rupa-artis-mana/

10 ulasan:

  1. lol.. seems fun but i never tried that before =P

    BalasPadam
  2. try la kenwooi..just for fun..

    BalasPadam
  3. pnah buat dh.
    lama2 dulu.
    hehe~ ;p

    BalasPadam
  4. ai ni mmg dah artis..takpe2 thx nway hahaha

    BalasPadam
  5. pnh wat dulu...jd perasan bila wat bnda ni..haha

    BalasPadam
  6. haha. sangat menarik tawuu? ;D



    nak tgk apa yg kamu sudi komennn = Pendapat tentang background baru ( Part 2 )

    BalasPadam
  7. my heritage ni I dah try dah dulu... tapi mostly dpt twin artis hong kong... nk cuba balik la..

    BalasPadam
  8. NSA pnah try sblum nie..mmg btol.. :)

    BalasPadam
  9. kepada semua..just 4 fun..;)

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails