Tukang Ikut

Khamis, Jun 10, 2010

1..2..3..1 lagi

Hari ni ayah punya appointment lagi. Tapi kali ni tak naik tilt table ni. Cuma main lontar-lontar bola dan bagi balance badan. 2-3 hari ni ayah tak berapa sihat tu yang kaki pun keras. Bila badan kaki keras susah skit la nak buat pergerakan lain. So, ari ni relaks sahaja. Baring dan lembutkan kaki. Kemudian imbangkan badan. Tak lama pun. Lebih kurang sejam abihla. 




p/s : nak kena bli bola tu gak. bleh practice kat rumah.

18 ulasan:

  1. best a bola tu kalo buat main.. hehe =)

    BalasPadam
  2. bola tu utk execise...bukan buat main..

    heheheh =)

    BalasPadam
  3. hehe..aainaa..nirelwof dah tulun jawab tu. tapi anak me pun suka main gak. pantang p jer mesti berebut bola tu. nasib baik ada banyak..;)

    BalasPadam
  4. Hairi doakan uncle cepat sembuh ye... Amin...

    BalasPadam
  5. uncle mane lak cik hairi oii..tua 8 tahun dari kamu jer..;)

    BalasPadam
  6. iye...insyaallah..mekasih

    BalasPadam
  7. semoga yg berkenaa cepat sembuh

    BalasPadam
  8. mekasih hans n aidiel fitri..tu my hubby la..;)

    BalasPadam
  9. kak, nak tanye, kene rajin buat physio kan kalau lumpuh?

    BalasPadam
  10. haah...kalu dok umah jer buat aper kan..bagi badan sihat skit

    BalasPadam
  11. harap2 suami akak cepat sembuh ek....

    BalasPadam
  12. hye..cmne hsband akak skang? wat treatment kt mane ni eh?

    hmm..yg tudung biru 2 practical student kn?

    BalasPadam
  13. missnury..masih sama..bt kat hosp. sultanah bahiyah alor setar..haah..budak praktikal tu..;)

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails