Tukang Ikut

Sabtu, Jun 19, 2010

Buffered Earnings

Akhirnya ibu dapat juga buffered earnings. Bukan tak pernah dapat sebelum ni. Ada..tapi buffered yang first tu sekejap sangat lepas tu dah jadi metered. Yang mula-mula tu dari DiGi Smart Plan Break Free Party. Rasanya cam seminggu jer. Tapi takperla. Sekurangnya-kurangnya merasa gak kan. Yang terbaru dari Air Asia..jom p Perth. Ha..yang ni lama gak. Dah dekat 2 minggu kot. Lagi satu dari DiGi Prepaid Live Tour 2010. Yang ibu tak fahamnya awatla depa dok kat skyscraper. Kat atas tu kan ada..hehe. Aperpun mekasih kat cik Nuffnang yang baik hati..lain kali tambah lagi ek..wah..bodek. Siapa yang tak faham tentang buffered dan metered lagi boleh tahu lebih detail kat cik Dahlia kita yang dasat ni. 19 buffered tu..tebeliak biji mata weh. Bila la nak dapat camtu agaknya.


Kalau korang nak tahu lebih lanjut pasal DiGi tu pula jangan malu-malu klik jer kat iklan tu..hehe. Macam-macam ada. Muzik, sukan dan stail sensasi. Artis pun ada seperti 6ixth sense, Alif Satar, Ana Rafali, Estranged, Disagree, Klangit ?, and T5..uh..saper ni. Juga artis lain. Hadiah yang lumayan pun ada. eh..jangan lupa klik. Lain-lain info pun ada. Opss..lagi satu anda semua boleh juga sertai mereka ini di Facebook

                                  

 p/s : terima kasih kepada kawan-kawan blogger yang rajin datang melawat. Jasa anda amat dihargai..aik..awat cam skema jer ni...ah...ok la tu ( gaya Saida )..ekeke

25 ulasan:

  1. yup...BE d best..mekasih

    BalasPadam
  2. tahniah . jeles nya orang dapat buffered earnings . =)

    BalasPadam
  3. wah!! tahniah amir ucapkan..selamat berblogging...hehe... bgs ar..kena cari trafik la lepas nie..dgn banyak ..hehe

    BalasPadam
  4. sebenarnya xfhm pun psl nuff ni..
    heheheh

    BalasPadam
  5. bungakuning..;)..me pun dulu jeles gk kat orang lain. tapi jadikan depa panduan utk berjaya..;)

    amir..mekasih ek..traffic2

    cik paro..lama2 nanti pahamla..;)

    BalasPadam
  6. bestnyer...

    x pernah lg merasa...

    BalasPadam
  7. cmner nak identify tu buffered ?

    BalasPadam
  8. bes nye dapat buffered earnings.

    BalasPadam
  9. syuq..nanti2 ada la tu..sabar ek..;)

    BalasPadam
  10. perondajaketbiru74...kalau iklan nuff tu dok situ jer tiap kali kita or saper2 masuk, buffered la tu. nak senang cek jer kat akaun nuffnang tu. ada dekat atas sekali dia tulih buffered. bleh tgk contoh gmbar yg me letak kat atas tu..:)

    BalasPadam
  11. heheh,... congratz!!! hehe...

    pasnih memang layan je nuff masuk tuh.. ahaks~

    BalasPadam
  12. tq kaizen..ye ker camtu?..cam ada pengalaman jer nih..hehe..;)

    BalasPadam
  13. haishh saya buta nuff..sila tunjuk ajar :)

    BalasPadam
  14. wah..intanurulfatehah komen ni..me selalu bace blog intan tau..silent reader..mekasih

    noorafzan..mekasih juga..;)

    BalasPadam
  15. wah wahh.... bestnya! congrates!

    BalasPadam
  16. mekasih caliph...mekasih ann..;)

    BalasPadam
  17. bestnye dpt buffered earnings sis....klik2 airasia..shoutmix dh full

    BalasPadam
  18. ifa...itula..hehe

    usop...memang bagus...;)

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails