Tukang Ikut

Isnin, Jun 07, 2010

Nuffnang Earning - Saya Sudah Kaya

Wah..memang dah nekad malasla ibu nak buat blog dah. Tengokla..2-3 hari lepas mana ada ibu masuk sangat. Baru semalam ja gatal-gatal tangan nak masuk. Kesian lak pada kawan-kawan blogger yang rajin datang, tapi ibu tak balas kan. Tu yang masuk gi balas kunjungan depa jap. Memang la alasannya adik beradik datang umah. Tapi yang lagi kuat sebenarnya malas nak buat blog. Tapi pagi ni semangat tu datang balik bila ibu check account Nuffnang ni.
@
@
@
@
@
RM 58.39...Alamak..skit jer la ibu ni. Macam la banyak sangat. Tapi...eh dah bleh cash out juga kan?..hehe. Duit tak tara mana ada hati nak belagak tunjuk-tunjuk kat orang ek. Apela ibu ni. Tapi itu la namanya kepuasan. Sambil berblog sambil buat duit. Saper taknak duit dik oi..kalu taknak gak meh kasi kat ibu jer. Yang sikit ni la kalau diusahakan lagi and kena caranya boleh jadi banyak cam cik intan kita ni. Tengok saja pendapatan dia..wah-wah..jelesnya. Takpela..kita jadi kan dia idola kecil cumil. Benda-benda camni kena ada sumber inspirasi. Kalau tak mana bleh jalan. Eh..tak percaya ker ibu dapat banyak tu ? 

p/s :...eh..camna ni..takleh nak print screen la...awat ek..tolong skejap..nanti ibu update lain..masalah tui..

32 ulasan:

  1. hehhe sambil menyelam minum air kan kak?

    BalasPadam
  2. waaaah!banyak tu kak, jika di compare dengan kita...sob...sob..

    BalasPadam
  3. wah!! tahniah! tahniah..hehe

    BalasPadam
  4. wah..banyak dah tu..teruskan usaha ya..

    BalasPadam
  5. sabarla syida..esok2 ader la tu..inipun jenuh gak..

    BalasPadam
  6. mekasih yer amir aizat,nirelwof dan mommy yen..usaha tangga duit...wah..mata duitan..;)

    BalasPadam
  7. tahniah3...hehhehe..nk gk...^_^

    BalasPadam
  8. tq cik qiqi...bukan banyak sangat pun..hehe

    BalasPadam
  9. congrates! hehehe ade tips x?? lalala~

    BalasPadam
  10. wawaaaaaaaaaaaahh... aku masih perlu RM45 untuk cashout... ngahahahaaaaaaa.. lama lagi la tu nampaknya..

    BalasPadam
  11. ala ann..ntah2 yang ntah ke berapa nak cash out aper..hehe

    BalasPadam
  12. tq justKina..apa tips aa..em..rajin blogwalking..rajin update (ayoo.. me pun x kerap update dah..maintain trafik..;)

    BalasPadam
  13. banyak ke sikit ke tak penting. yang penting duit kita yay!

    BalasPadam
  14. congrats..
    simpan lu sampai seratus.
    baru berbaloi cash out.
    haha~

    BalasPadam
  15. betul tu papa bear..wah semangat2

    BalasPadam
  16. noor afzan..em..ingat nak tunggu camtu gak..hehe..tak pikir lagi..syok lak tgk duit tu tambah banyak.

    BalasPadam
  17. congratz ^^
    tu usaha brapa bulan pnya tu?!

    BalasPadam
  18. caliph..me star ujung bulan 3 la..tgk entry pertama me:-
    http://sufyrayyan.blogspot.com/2010/03/fuhhhberpeluh-cek.html

    BalasPadam
  19. hehe..ok la tu hawa..me dulu start 0.25 sen jer dulu

    BalasPadam
  20. salam ziarah anda..
    moga sihat selalu
    bolehlah belanja
    folowers seramai
    495 ni minum2
    la la la..
    جزاك اللهُ خيراً‎

    BalasPadam
  21. waaaaaa

    dah leh cashout..hehe

    BalasPadam
  22. insyaallah zulkbo..kena bagi sorang skit nih..hehe

    BalasPadam
  23. tunggu skit lagi baru nak cash out..hehe;)

    BalasPadam
  24. huhuew byk laa tuh ibu..
    c.cepet pown ta byk tuh..
    heheee

    :))

    BalasPadam
  25. hehe..banyak ker?..nanti c.cepet pun banyak gakla..;)

    BalasPadam
  26. amboi..dah byk dah tuh..bak sikit!

    BalasPadam
  27. wah..alhamdulillah..walaupun x banyak tapi terlebih banyak dari sy punye..ngeh3x...jadi lebih bsemangat nak taip2 bila dapat tengok 'real cash' kan???..go..ibu goh..

    BalasPadam
  28. diyana daniel...wah..awak punya pun tentu banyak sebab me punye lebih skit jer. go diyana go...

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails