Tukang Ikut

Jumaat, Jun 11, 2010

Template Designer-New

Wah..cantik juga template baru ni. Simple dan menarik bagi ibu la. Ada sesiapa yang pakai template dari Blogger In Draft tak? Kurang kot. Mungkin lebih ramai yang suka template yang berlambak lagi kat luar sana kan. Yang perempuan suka template yang comel-comel. Yang lelaki suka template yang rock skit..eh..betul ker? Ibu tak. Ibu suka pakai yang dalam Blogger In Draft ni jer. Tak berat sangat. Korang rasa berat tak blog ibu ni? Kalu tak, bagus. Kalu berat kena buang mana yang patut..hehe. Ibu baru perasan template-template yang ada dalam blogger in draft ni dah bertambah. 
Yang ibu guna sekarang ni yang baru juga. Dulu ada 4 jenis iaitu Simple, Picture Window, Awesome Inc dan Watermark. Tapi ni dah tambah satu lagi Ethereal. Awesome juga sudah bertambah pilihan dari 4 jenis ke 6 jenis. Minta maaf banyak-banyak sebab tiada gambar. Ibu dok print screen dari tadi tak boleh-boleh. Ari tu ibu print screen nuffnang punya boleh lak. Kalau korang nak tengok lebih lanjut boleh p kat Blogger In Draft. 

p/s : ari tu adik mysara dah ajar. Tapi still tak boleh...apala sengal sangat ni...hehe

22 ulasan:

  1. cantik new layout ni fiq....hihi

    BalasPadam
  2. ada baru nyer layout eh?? waahh!! nanti ushar, tak sempat sekarang ni bz ngan projek.

    my blog pun pakai blogger draft jer, simple takyah nak sakit kepala nak resetting widget

    BalasPadam
  3. hahahaha...td buat...nas da buat warna biru punya,macam elemen bumi...:)

    BalasPadam
  4. ye ker..cantikkan. lama dah tunggu blogger in draft punya template yang baru-baru. tgk2 baru ada lak. cepat-cepat tukar..hehe..sajer ubah selera mata.

    BalasPadam
  5. zaifull..ada. me pun baru nampak ari ni ker semalam tah. tak ingat.

    betul tu zaifull..simple jer senang kat..kang yang mcm2 kang serabut lak. pehtu nak loading cam siput..sian siput..;)

    BalasPadam
  6. nas..buat kale biru?..me dah try biru tapi tukar pula yang lain..teruja tgk ada yang lain sama. ha..nak p terjah blog awak..tgk template baru..;)

    BalasPadam
  7. huhu sy baru kat sini so xtau sblm ni template blog ni camne rupe, tp yg ni kira cantik jugak la

    BalasPadam
  8. tupai..takper..pelan2..nanti lama2 tau la. selamat berblog..;)

    BalasPadam
  9. bru pg tadi sy prasan ada new template, dh test2 tp blom pilih yg mana satu yg plg sesuai, hikk...

    BalasPadam
  10. hmm, code nuffnang terjejas x klau kita tukar new template cara 'blogger in draft' ni?!

    BalasPadam
  11. em...terjejas..kena setting lain balik.

    BalasPadam
  12. oic.. klau cmtu dh backup nti sy bru apply new template...

    BalasPadam
  13. cepet pown bwu prsan 2ari lpas...
    na try tp ta mnt...
    huhuee..

    :))

    BalasPadam
  14. cik cepet..ramai pun baru perasan..huhu

    BalasPadam
  15. hai fiq...cute la lyout baru ni...tomei tomei =)

    BalasPadam
  16. slm singgah..layout n pengisian sama2 penting..:-)

    BalasPadam
  17. wawa..tu la..mekasih kat blogger in draft sebab adakan yang baru..hehe..

    aril lanang..betul3..;)

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails