Tukang Ikut

Khamis, Disember 23, 2010

PANGGILAN HARAM J***H

Agak-agaknya apala yang kau dapat jika buat benda yang tak senonoh camnikan. Jika hanya untuk kepuasan sementara dengan entah saper-saper, baik lupakan saja. Pi cari calon dan kahwin. Habis cerita. Tiap-tiap masa kau boleh enjoy sampai pengsan. Hari ni kau telefon me, esok entah saper, lusa, tulat, tonggeng, bulat taik anjing me taktau. Siapa dia ??? Orang gila seks. Pagi semalam dia telefon. Me pun gatai angkat. Ate..pagi-pagi buta bisingkan bunyi telefon, tu yang me cepat-cepat angkat. Lagipun risau gak kot-kot ada panggilan kecemasan ker walaupun no nyer me tak kenal. Bila angkat jer me tak cakap aper-aper. Nak dengar orang belah sana cakap dulu. Takut gak sebab jam dah dekat 4 pagi. Tapi orang belah sana diam gak..tak dengar apa-apa. Lepas tu me letak telefon kat tepi. Dalam 0:33 saat dia tak letak lagi. Lepas tu me biar jer sampai me bangun nak solat subuh. Padan muka kau. Tengok-tengok ada mesej lak. " COME MASTURBATION " Jam lebih kurang masa dia telefon tu.


Me dah agak dah. Gila betui. Teringat dulu masa masih sekolah ada gak dapat panggilan camni. Tapi telefon rumah la. Bila angkat cuma dengar nafas orang jer. Lepas tu dengar cam orang meneran..eh bukan. Mengerang kot...hehe. Macam-macam orang sebenarnya kita boleh jumpa kalau mereka dah jadi camtu. Imaginasi lebih sangat. Untuk kepuasan diri mereka sanggup buat apa saja. Janji seronok. Itu baru yang dalam telefon. Belum yang kita jumpa tepi jalan tiba-tiba jer buka seluar..( oh..tu pun me dah jumpa ) Wah..sangat takut orang camni. Jadi, berhati-hati yer adik-adik. Takut terjebak susah lak nak elak. Cari jalan yang halal jika nafsu tu dah tak terkawal. Korang semua boleh baca lebih detail tentang hal ini di I LUV ISLAM

p/s : macam mana la depa dapat no kan...entah-entah pakai tekan jer...gila

26 ulasan:

  1. zaman sekarang ni memang bahaya. Kawan saya haritu pun terkena mesej orang gila seks..macam-macam orang sekarang ni..:(

    BalasPadam
  2. semua pengalaman tu penah sy lalui.. panggilan lucah & terserampak dgn org gila seks yg suka tunjuk kemaluan. Rasa kalau ada pedang samurai nak je aku cantas.. kekekeke

    BalasPadam
  3. zaty..takut..orang tua pun depa layan kalau camtu nyer perangai..janji puas...eee..

    lekat..ok..nanti kita beli pedang samurai sorang satu ni..hehe..

    BalasPadam
  4. ee...seram...alhamdulillah setakat ni x prnh jmpa org gila cm tu..

    BalasPadam
  5. hish dahsyat nya..mintak dijauhkan la,huu

    BalasPadam
  6. Salam

    saya pernah jumpa orang yang macam tu.. dah la sorang2 pagi2 buta ...di stesen bas. Baru sampai. alhamdulillah selamat. Cepat2 beredar..

    Tapikan.. gambar tu tak perlu kot... jangan marah.

    BalasPadam
  7. penghuni bumi...sangat seram..berhati2..;)

    fai-in..hehe..

    irtiyah..ye ker..bahayakan. sib baik semuanya selamat...ok me dah tukar..;)

    BalasPadam
  8. orang yang tak bertamadun je buat keje macam tu..

    BalasPadam
  9. ishh kak..kalau meneran tu okay lagi..ni mengerang..eww..selekeh gile..penah jugak dpt call mcm ni..

    BalasPadam
  10. mmg gle...pernah kena mcm ni jgk....fobia.....smpai takut nk angkat call....perhhh...

    BalasPadam
  11. rafina..emm..betui tu...otak kecik..

    misya..meneran tu nak beranak..hehe..takutkan misya..;)

    BalasPadam
  12. freaky..dasat. eh..orang lelaki pernah kena ke?..aperpun lelaki atau perempuan elokla jauhi benda2 camni...;)

    BalasPadam
  13. sy penah dpt 2x pglmn bdpan ngn org gila seks ni secara fzkl.trauma dbuatnya....ngeee!

    BalasPadam
  14. eii.. x pernah jumpe lagi kak kalau kat depan2 mt..
    kalkau kt tepun tu pernah la..
    tp time tu x tahu ape2 lagi..
    budak kecik..
    skrg bila dh dewasa baru faham..

    BalasPadam
  15. memang gila seks kalau mcm tu..elok biarkan saja dia habiskan kredit dia

    BalasPadam
  16. tQaH time skolah-skolah dlu pernah gak kena..tQaH skolah perempuan then balik skolah ada pakcik tua nie duduk atas motor then main konek dye..bodoh nak mampus..

    BalasPadam
  17. macam haram je kan nak puaskan nafsu siap call2 orang lagi,, sape2 la tu agaknye,,

    BalasPadam
  18. penah dapat call yang kat umah gak~~
    biler cakap2 die hembus nafas je
    ntah pe die wat pun xtau

    membe plak dapat video xsepatutnye
    pe la dorang nie
    =.='

    BalasPadam
  19. erk...pervet sia laki tuu =_=..jauhi yg haram.dekati yg halal :)

    BalasPadam
  20. zakiah..sampai trauma..bahaya nih..

    lady..kalu masa kecik orang tunjuk..kita tengok je la..ate..tak reti..tp kena hati budak2 kecik nih..

    ozzy..hehe

    tqah..kesian pakcik tuh..tua2 tak sedar diri lagi..teruk..haprak..

    BalasPadam
  21. fariq..entahla..gila nyer orang

    sarah..dia cuci tipon kot...hehe

    mr tan..betui3..

    BalasPadam
  22. Ish. Bahaya tu. Org kalo dah terlalu gila seks sgt, susah gak.

    BalasPadam
  23. bangang jgk org mcm ni..adesss

    BalasPadam
  24. penah jugak...ntah hapa2..sabor je la..haish tak malu kot??dah tu, duk kol2 lagi..ntah papa..haish

    BalasPadam
  25. adam..betui tu..

    kamil..hehe

    ckin kembaq...sebab tak malu la tu yang berani tipon..gila betui..

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails