Tukang Ikut

Ahad, Januari 09, 2011

SAYA BERJAYA TEMUDUGA

Alhamdulillah syukur ke hadrat Illahi akhirnya me berjaya gak temuduga hari tu. Dalam nak taknak p tu ada hikmahnya. Mungkin rezeki me baru sampai. Walaupun lambat me sangat bersyukur dan gembira. Tengok..senyum kambing pun tak abih lagi ni..hehe. Sekarang dok prepare apa yang patut. Memula nak p cari nursery untuk sufy dan rayyan. Kemudian nak p beli kasut, beli handbag, beli baju, beli tudung..beli..emmm..apa lagi yer. Gila semua nak beli baru ek. Tapi memang me takder pun stok lama sebab me bukan jenis suka beli sangat. Kalau keluar pun cuma ada sling bag jer. Hari ni ingat nak p cari skit-skit dulu. Lagipun tarikh lapor diri tu 15/01/2011 hari sabtu ni dekat Putrajaya. Lagi seminggu. Hari tu juga nanti pihak mereka akan serahkan surat penempatan. Minta-mintala dekat ngan rumah jer. Dan harap-harap juga apa yang me dah rancangkan semuanya settle sebelum tarikh tersebut.


Cuma sekarang tengah pening memikirkan camna nak p sana nanti. Nak p ngan sapa, nak dok mana, nak naik apa bila sampai sana. Almaklumla..me tak pandai jalan kat Putrajaya tu. Pernah p sekali jer kot. Itu pun dah lama sangat. Lupa..hmm..

kredit pic : google ( iluvislam )
p/s : sebelum tu ari selasa ni nak bawa en suami p temujanji kat penang dulu..ponat2..

22 ulasan:

  1. tahniah kak :)
    maaf lady dh lama menghilang :(
    sorry yer kak..

    BalasPadam
  2. tahniah!!! moga cergas bekerja di hari pertama...:)

    BalasPadam
  3. tahniah fiq...rezki famili di thn baru nih~

    BalasPadam
  4. alhamdulillah.. tahniah .. semoga mendapat keberkatan nanti

    BalasPadam
  5. alhamdulillah...selamat dtg ke putrajaya ;)

    BalasPadam
  6. tahniah...rezeki tahun baru

    BalasPadam
  7. ok2..mekasih semua..nuhara,rara,arm,lady,mawaddah,ein,izan,bun,capa,lelord..mekasih sekali lagi..hehe..tak sabar nak keja..lama sangat dah tanam anggur..saya yang menurut perintah.. ;)

    BalasPadam
  8. nelly. analia...mekasih..;)

    BalasPadam
  9. Tahniah, alhamdulillah, mmg rezeki la tu :)

    BalasPadam
  10. nur hani.mekasih... :)

    lehaMY..mekasih.. ;)

    BalasPadam
  11. wahh..tahniahh XD

    jom bace http://syedgraphix.blogspot.com/2011/01/perkara-yang-ditakuti-ketika-memandu.html

    BalasPadam
  12. Salam kenal...
    Tahniah ye..semoga berjaya dalam apa jua yang dilaksanakan :)

    BalasPadam
  13. syed..mekasih..;)

    hasleena..salam kenal juga..mekasih..;)

    ezmaliza..puan fiq..hehe

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails