Tukang Ikut

Khamis, Oktober 14, 2010

INNIT BY NUFFNANG

Dah lama tak jenguk laman Innit. Sejak di banned dulu terus tak masuk. Dulu kalau nak post entri baru mesti p kat innit dan Gengblogger. Tapi sejak gengblogger juga problem maka takder tempat dahla me nak post new entry. Nak trafik kena rajin bogwalking. Itu jer. Kalau ada pembaca adala. Kalau dak sendiri mau ingat. Hari ini seperti tiap-tiap hari yang lain me mesti wajib bukak Nuffnang dulu. Nak tengok bagaimana keadaan trafik sebelumnya. Dan hari ini juga me gatai-gatai tangan nak jenguk innit. Eh..bleh masukla.
Heran gak. Dulu banyak kalu cuba tak bleh pun padahal guna password yang sama. Mungkin blog me dah ditarik balik dari di banned kot. Alhamdulillah. Sekurang-kurangnya ada gak tempat me nak post entri baru. Oh..tadi ada satu lagi tempat yang me jumpa yang leh ping gak. Korang semua tentu kenal kan dengan en Ben Ashaari kita kan. Ha..dia buat satu kelab untuk blogger semua. Namanya Kelab Blogger - Ben Ashaari kat Facebook. Saper nak join leh p Kelab Blogger tu. Sebab beliau kata nak lepak bleh, ping entri bleh, minum kopi pun bleh..n suka hati korangla nak buat apapun. Ok..taknak membebel dah. Rasa makin lama makin mengarut..


p/s : motif???..tq nuffnang..tq innit

14 ulasan:

  1. blogged.my kan adee..tryla..ramaida org ping kat situ

    BalasPadam
  2. salam...gegblogger xbleh bukak bro...xtau r pesal pe

    BalasPadam
  3. mia..yer ker..me tak tau pun..mekasih. ketinggalan la plak...hehe

    fendi..memang dah lama dah pun tu. kong taknak buat apa dah ker..selalu tak lama pun dh ok balik. ni tak taula apa citer dah.

    BalasPadam
  4. aku pun selalu buka nuffnang nak tengok traffic
    hehhe

    BalasPadam
  5. tehr..ye ker..me bukan apa..kalau agak2 trafik jatuh me akan cuba bagi naik balik atau maintain jer..hee

    BalasPadam
  6. Akak pun sama suka lihat KATA KUNCI di NUFF

    BalasPadam
  7. zmah...yer ker..kata kunci me jarang tengok lak..

    aibak..ari tu kena banned..sekarang dah ok kot coz semalam login ok jer..he

    BalasPadam
  8. huhuu ape cte la gengblogger..lame dh xbukak..

    BalasPadam
  9. misya..taktaula..kalau try bukak pun dia keluar error..

    syazwabu..;)

    amirah...hoi..hoi..hoi..;)

    BalasPadam
  10. dah lama tinggalkan blog berbulan2 jugaklah..siap lupa lagi url web utk di ping...jenuhlah pikir, innit ni pun lupa.seb bek dah ingat..dan tq pada mia, sebab mengingatkan blogged.my tuh..

    BalasPadam
  11. rossoneri...me pun pernah tinggalkan blog..hampir 2 bulan..tapi semuami suh buat balik. lagi pun takder kerja aper kan...macam2

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails